MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

«Χειρότερη και από το Oruc Reis η τουρκική πρόκληση στην Κάσο»! Δρ Ιωάννης Μάζης

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης χωρίς περιστροφές λέει ότι τα όσα κάνει η Τουρκία στην Κάσο,αποτελούν πολύ μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική πρόκληση, ακόμη και από το «σουλάτσο» του Oruc Reis ,επί 82 ημέρες σε ύδατα ελληνικών συμφερόντων.
 
Ο κ.Μάζης εξηγεί ότι αυτή τη φορά η Τουρκία με 5 πολεμικά πλοία αμφισβητεί ευθέως κυριαρχικά δικαιώματα ακόμη και ελληνική κυριαρχία και εξηγεί το γιατί.
 
Χαρακτηρίζει κουρελόχαρτο την διακήρυξη των Αθηνών, γιατί έτσι την έχει καταντήσει η Τουρκία.
 

Η ατίμωση βήμα βήμα

Αμα ο Τούρκος σε δοκιμάζει για να δει αν μπορεί να έχει λόγο στην κυβέρνησή σου και πώς στήνονται οι καρέκλες στο Προεδρικό σου Μέγαρο, γιατί δεν θα πράξει αύριο το ίδιο στο πεδίο από τον Εβρο έως την Κάσο και από τη Ροδόπη έως την Κύπρο;
 
Οι μεγάλοι ηλεκτρονικοί πίνακες που υπάρχουν στα γραφεία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στο Πεντάγωνο και δείχνουν σε real time την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό αρχιπέλαγος αναβοσβήνουν διαρκώς από προχθές το βράδυ. Τουρκικά πολεμικά έχουν περικυκλώσει το ιταλικό ερευνητικό πλοίο που ποντίζει για λογαριασμό των Αθηνών και της Λευκωσίας το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου και στην ουσία ενώνει με έναν τρόπο την ελληνική με την κυπριακή ΑΟΖ. Στην επίμαχη περιοχή πλησίον της νήσου Κάσου έχουν σπεύσει και ελληνικά πολεμικά πλοία για να προστατέψουν το ιταλικό πλοίο, στην πραγματικότητα όμως την άσκηση ελληνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων.
 

Gold Switzerland: «Η χρεοκοπία της Δύσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο»!

«Με παγκόσμιο χρέος περίπου 350 τρισεκατομμύρια δολάρια και παγκόσμιο ΑΕΠ 100 τρισεκατομμύρια δολάρια ο λόγος χρέος προς ΑΕΠ είναι 350%»
 
H χρεοκοπία των δυτικών χρηματοπιστωτικών δομών, συμπεριλαμβανομένου του νομισματικού συστήματός τους, βρίσκεται στο τελικό στάδιο σύμφωνα με νέα έκθεση του γνωστού χρηματοπιστωτικού ομίλου Gold Switzerland καθώς το παγκόσμιο χρέος έχει τριπλασιαστεί τον 21ο αιώνα, με το δολάριο και τα περισσότερα νομίσματα να έχουν χάσει το 98,5% της αγοραστικής τους δύναμης από το 1971 και εξής!