MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Δ.Κούβελας για εμβόλια κορωνοϊού: «Δεν είχαν ποτέ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση»

«Όλες οι δηλώσεις των "επιστημόνων" και των "ειδικών" και των "βαπτισμένων επιδημιολόγων" ήταν ψευδείς»
 
Ο καθηγητής Φαρμακολογίας και Κλινικής Φαρμακολογίας στην εταιρεία Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, σε ανάρτησή του στα social media σχετικά με τα εμβόλια κορωνοϊού, ανέφερε πως «δεν είχαν ποτέ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του ιού».
 
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «όλες οι δηλώσεις των “επιστημόνων” και των “ειδικών” και των “βαπτισμένων επιδημιολόγων” ήταν ψευδείς και οι πολιτική επιβολής των εμβολίων αντιεπιστημονική και επικίνδυνη!!!».
 

Σε κλοιό τρακτέρ η Agrotica – Σε κλιμάκωση αγρότες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας

Τον αποκλεισμό της έκθεσης Agrotica στη Θεσσαλονίκη σχεδιάζουν το μεσημέρι οι αγρότες. Στη μία πύλη παραμένουν περίπου 300 τρακτέρ των αγροτών της Μακεδονίας ενώ στη δεύτερη πύλη της ΔΕΘ έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι αγρότες από τη Θεσσαλία.
 
Οι αγρότες δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να μετακινηθούν, τουλάχιστον μέχρι αύριο οπότε και θα αναχωρήσουν για τα μπλόκα τους με τη λήξη της 30ης Agrotica και σημειώνουν ότι ο αγώνας τους τώρα ξεκινάει. Τονίζουν παράλληλα ότι δεν επιθυμούν να επιτείνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη και το μόνο που ζητούν και διεκδικούν είναι λύσεις ουσιαστικές στα προβλήματά τους.
 

Σοκ: Η ΕΕ «έκοψε» κονδύλια για την υγεία για να δώσει τα 50 δισ. ευρώ στην Ουκρανία!

Οι Βρυξέλλες πλέον δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών και οι επερχόμενες ευρωεκλογές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία
 
 
Ένα μέρος (10,6 δισ. ευρώ) του σχεδίου ύψους 50 δισ. ευρώ για την Ουκρανία, το οποίο εγκρίθηκε από τους ηγέτες της ΕΕ που συνήλθαν την 1η Φεβρουαρίου σε ειδική σύνοδο κορυφής, θα χρηματοδοτηθεί με την ανακατανομή χρημάτων από άλλα χρηματοδοτικά κονδύλια του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού του μπλοκ, ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις στους εθνικούς προϋπολογισμούς!
 

Οι Ανοιχτές προκλήσεις των Κοινωνιών σε Γεωπολιτική/Γεωοικονομία/ Επιστήμη/Πολιτική &Ταυτότητα

Στις "Αντιθέσεις"  μια μεγάλη συζήτηση για την Επιστήμη και την " Επιστημονοσύνη"  στον 21ο αιώνα με τις ανοιχτές τεχνολογικές προκλήσεις και τις λεγόμενες ομογενοποιημένες μετα-κοινωνίες , στο καιρό των τεκτονικών γεωπολιτικών μετασχηματισμών και των μεγάλων προκλήσεων στην Επιστήμη, την Πολιτική, την Οικονομία, τις Κοινωνίες και την μετάβαση στην εποχή των "μεγάλων αβεβαιοτήτων".
 
- Το κρίσιμο στοίχημα για τις κοινωνίες για το άλμα προς τα μπρος ή τον μονόδρομο ελέγχου και δυστοπίας.
 
Ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας, άλλοτε εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκός Οργανισμό Φαρμάκων(E.M.A.)  επικεφαλής της Κίνησης "Πνοή Δημοκρατίας" …

Η Βρετανία φέρνει τον πλανήτη μία ανάσα από τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο – Ζήτησε να σταλεί δύναμη του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Το βρετανικό σχέδιο προβλέπει να  μεταφερθούν κρυφά μεγάλες, εξαιρετικά ευέλικτες δυνάμεις του ΝΑΤΟ  στην Ουκρανία από τις συνοριακές περιοχές της Ρουμανίας και της Πολωνίας
 
Ολέθρια πολεμικά παιχνίδια από τους Βρετανούς που μπορεί να οδηγήσουν τον πλανήτη σε ολοκαύτωμα. Σε αντίθεση με τη ψύχραιμη στάση της Ρωσίας η συλλογική Δύση δείχνει να είναι αποσβολωμένη με την ήττα της Ουκρανίας στο μέτωπο των επιχειρήσεων. 

Πρόκειται ασφαλώς για ανεδαφικά σχέδια, που κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα υιοθετούσε, καθώς η Ρωσία έχει ήδη προειδοποιήσει πως η απάντηση θα είναι ένας Μεγάλος Πόλεμος που θα καταλήξει σε ανείπωτη τραγωδία, τόσο για την Ευρώπη όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο.