MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Έρχεται θύελλα υποχρεωτικού εμβολιασμού: «Πατούν το κουμπί» οι Γερμανοί -«Βυθίζεται» σε χάος και Ολοκληρωτισμό η Ευρώπη

Μετά τους Αυστριακούς ακολουθούν και οι Γερμανοί


Το τέρας του Ολοκληρωτισμού ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, καθώς όπως και τότε γεννήθηκε στην Αυστρία, μεταπήδησε στη Γερμανία και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.

Όπως έγινε με τον ναζισμό, έτσι γίνεται και με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τη Γερμανία να ακολουθεί το μοντέλο της Αυστρίας.

Η Ένωση Ιατρών Παιδιών και Εφήβων (BVKJ) ζητά σήμερα επισήμως την καθιέρωση του γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, επισημαίνοντας ότι «είναι απαράδεκτο, λόγω ελλιπούς εμβολιασμού μιας μειοψηφίας, να περιορίζονται τα θεμελιώδη δικαιώματα όλων των πολιτών, αλλά ιδιαίτερα των παιδιών και των εφήβων».


Γιατί η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εξαπατά εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους; - Θα αποτύχουν τα τιμωρητικά μέτρα

Γιατί στα εμβολιασμένα κράτη κρούσματα και θάνατοι αυξάνονται και σε μια πραγματικά φτωχή χώρα όπως το Μπαγκλαντές… που είναι ανεμβολίαστη, η κατάσταση είναι συντριπτικά διαφοροποιημένη προς το καλύτερο;


Η κυβέρνηση στην Ελλάδα θα συνεχίσει να ακολουθεί ένα μονόδρομο όπου η παραπλάνηση και η ασυνέπεια θα κυριαρχούν.
 
Όχι δεν πάσχει από σύνδρομο εμμονής, η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη του αδιεξόδου και των 17.300 νεκρών αλλά παρασύρεται από επιστήμονες – τηλεπιστήμονες που δεν έχουν καμία αναφορά στην κοινωνία, έχουν αποκτήσει ασυλία οπότε γνωρίζουν ότι δεν θα βρεθούν στα δικαστήρια απολογούμενοι για τα ηθελημένα ή μη εγκλήματα τους.