MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια λίγο πριν την ομιλία του ΠτΔ Π.Παυλόπουλου: «Πρόδωσες την Μακεδονία»

( John.k : Ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας" Π. Παυλόπουλος , θα πρέπει να μας απαντήσει , σε ποια δημοκρατία αναφέρεται ... σε αυτή που η πλειοψηφία του λαού είναι αντίθετη με τις  δράσεις της κυβέρνησης ; Επίσης θα πρέπει να μας πει , ποια συμφέροντα εξυπηρετούν αυτός και η κυβέρνηση , γιατί αυτά της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαου ΔΕΝ τα εξυπηρετούν !! ) 

Σοβαρά επεισόδια έχουν ξεσπάσει λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε πολίτες που διαμαρτύρονται κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για την υπογραφή του διατάγματος επικύρωσης της εκχώρησης της Μακεδονίας και ειδικών κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας.

Τρέμουν την εθνική οργή: Έκτακτα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ – Ενίσχυση φρουράς των βουλευτών των «Πρεσπών»! – Οι πολίτες απροστάτευτοι

( John.k : Όταν οι φασίστες επικαλούνται την Δημοκρατία .... και προσπαθούν να κρυφτούν πίσω της ....)

Πρωτοφανές! Την στιγμή που εγκληματικότητα θερίζει, οι ληστείες αυξάνονται και οι δολοφονίες δεν λένε να μειωθούν, η Κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέτρα προστασίας για άτομα που εκχώρησαν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς!

Ενίσχυση των μέτρων φύλαξης βουλευτών που υπερψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία.

Αφορμή είναι η ένταση που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα.

Πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια. 

Ιδού πως ο Τ.Σόρος αγόρασε τη Μακεδονία από τον ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση ντοκουμέντο της “Open Society”

Αποκαλυπτική για τις διεργασίες που οδήγησαν στην συμφωνία των Πρεσπών και στην εκχώρηση-πώληση της Μακεδονίας από την κυβέρνηση είναι η έκθεση του ιδρύματος “Open Society” του διεθνούς κερδοσκόπου και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος

Η έκθεση δίνει τη δική της εκτίμηση για το πώς φτάσαμε στην συμφωνία και ποιες εξελίξεις δρομολογεί.

Η έκθεση έκτασης 28 σελίδων που τιτλοφορείται «Βόρεια Μακεδονία: Και τώρα τι;» και την οποία επιμελούνται τέσσερις συντάκτες μιλά για «ανταλλάγματα» που εξασφάλισε από τους ξένους ο Α.Τσίπρας για την ψήφιση της συμφωνίας, ανταλλάγματα που έχουν να κάνουν με την «χαλάρωση των δημοσιολογικών δεσμεύσεων», εννοώντας ως προεκλογικό «δώρο» για το κυβερνών κόμμα.

Απειλή εμφυλίου πολέμου

Οι Πολίτες μίας χώρας οικονομικά ισοπεδωμένης και εθνικά ταπεινωμένης, ο πρωθυπουργός της οποίας έγινε αντικείμενο κοροϊδίας ενός Σκοπιανού, είναι ικανοί για τα πάντα – πόσο μάλλον όταν βλέπουν πως η κατηφόρα συνεχίζεται ασταμάτητα και ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική για το μέλλον τους, αφού ζουν σε ένα κράτος που θεωρείται ως το πιο χρεοκοπημένο στην παγκόσμια ιστορία.

«Αποτελώντας ήδη στο Πουέρτο Ρίκο της Ευρώπης από οικονομικής πλευράς, γεωπολιτικά κινδυνεύουμε να μετατραπούμε στην Ουκρανία της Μεσογείου – όταν με τη συμφωνία των Πρεσπών δεν γίναμε μόνο διεθνής περίγελος, ενώ ο πρωθυπουργός μας αντικείμενο κοροϊδίας του σκοπιανού ομολόγου του, αλλά άνοιξε επί πλέον ο ασκός του Αιόλου».