MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

«Σβήνει» η Ελλάδα: Λιγότερες από 10 γεννήσεις ετησίως σε μία στις τρεις από τις 1035 Δημοτικές Ενότητες

Δημογραφικό SOS: Οι τρομακτικοί αριθμοί, τα βασικά κοινά χαρακτηριστικά, η ανισοκατανομή και η μεγάλη εικόνα
 
Η μεγάλη κρίση, η κρίση που απειλεί την Ελλάδα και τους Έλληνες, ακούει στο όνομα δημογραφικό. Σε συνδυασμό με τα επίσης σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τα οποία επιδεινώνονται επί διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργείται ένα καταστροφικό «μείγμα», το οποίο οδηγεί ολοταχώς την Ελλάδα στον γκρεμό.
 

Καταιγιστικός ο Έλον Μασκ σε ανάρτηση στο «Χ»: «Μαριονέτες υπό τις ίδιες ελίτ ο Μπάιντεν και η Χάρις»

Ο μεγιστάνας δημοσίευσε σατιρικό σκίτσο που «ισοπεδώνει» την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών
 
Ο ιδρυτής της Space X και δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ επανήλθε στο προσκήνιο του σχολιασμού της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Νοεμβρίου, «ισοπεδώνοντας» για ακόμη μία φορά με τον καυστικό του τρόπο την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις με το κόμμα των Δημοκρατικών. 
 

«Η Τουρκία θέλει να μας ακρωτηριάσει κι εμείς την πάμε στις Βρυξέλλες»! Σταύρος Καλεντερίδης

Ο διεθνολόγος Σταύρος Καλεντερίδης αναλύει όσα γίνονται στα ελληνοτουρκικά και προσπαθεί να εξηγήσει την απίστευτη υποχωρητικότητα που δείχνει η Αθήνα έναντι της Άγκυρας. Για τα γεγονότα της Κάσου ο κ.Καλεντερίδης δηλώνει ότι δεν πιστεύει τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη και παραθέτει τα γεγονότα που τον κάνουν δύσπιστο. «Πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία έκαναν εισβολή στην έστω κουτσουρεμένη ελληνική ΑΟΖ και ο κ.Δένδιας που την υπέγραψε -με την Αίγυπτο- δεν την υπερασπίστηκε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας», λέει. «Αυτό που έκανε η Τουρκία ήταν πολεμική ενέργεια».

ΔΕΘ made in Germany για δεύτερη φορά σε 5 χρόνια! Αριστομένης Συγγελάκης

Ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα Αριστομένης Συγγελάκης, μιλά στο militaire channel για την παράδοξη εμμονή να είναι για δεύτερη φορά σε 5 χρόνια τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ, η Γερμανία! Η Γερμανία που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το θέμα του χρέους της προς την Ελλάδα με περιφρόνηση και αναλγησία!

Ο κ.Συγγελάκης λέει ότι αυτό είναι ένα ακόμη λάθος μήνυμα προς το Βερολίνο, για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Που βρίσκεται αυτό το ζήτημα; Έχει κάνει κάτι η ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία 5 χρόνια; Ο κ. Συγγελάκης μιλά για τον αγώνα που με πείσμα εξακολουθούν να δίνουν οι άνθρωποι του ΕΔΟΓΕ.
 

Θλιβερό! Περισσότερες από 500 αυτοκτονίες ετησίως στην Ελλάδα

«Το 95% θα μπορούσε να έχει προληφθεί»
 
Η αυτοκτονία αποτελεί την μοναδική θανατηφόρο ψυχιατρική κατάσταση με περίπου 500 θανάτους ετησίως στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Η 10η Σεπτεμβρίου από το 2003 έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας, αφιερωμένη στην συνειδητοποίηση και την κατανόηση ενός από τα πιο ευαίσθητα και πολυδιάστατα θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης.
 

Νέα στοιχεία-σοκ για το έγκλημα στα Τέμπη

Οι εμπειρογνώμονας κατέθεσε στον ανακριτή φάκελο με καινούργια σοβαρά ντοκουμέντα - Καταρρέουν τα ψέματα Μητσοτάκη, ότι δήθεν δεν υπήρχε παράνομο φορτίο στην εμπορική αμαξοστοιχία
 
Για ενάμιση χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται στην κοινή γνώμη ότι δεν υπήρχε ύποπτο φορτίο στο εμπορικό τρένο των Τεμπών, ότι δεν υπήρξε έκρηξη και πως δεν έγινε μπάζωμα με εντολή Μαξίμου για να καταστραφούν κρίσιμα στοιχεία. Οτιδήποτε διαφορετικό χαρακτηριζόταν με ευκολία «συνωμοσιολογία».