MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Gold Switzerland: Έρχεται η τέλεια καταιγίδα… - Mε συνταγή καταστροφής οι αγορές της Δύσης θα καταρρεύσουν με πάταγο

Στη διαμόρφωση αυτής της κατάστασης μείζονα ρόλο διαδραμάτισε η Ουκρανία... 
 
Τα μη βιώσιμα ελλείμματα και το καλπάζον χρέος, σε συνδυασμό με έναν στρατό καταρρέoντα, είναι η τέλεια συνταγή για το τέλος μιας ΑυτοκρατορίαςΣε αυτήν ακριβώς τη θέση βρίσκονται οι ΗΠΑ.
 
Αν μη τι άλλο, μια ακμάζουσα αυτοκρατορία πρέπει να έχει πολύ ισχυρή και λειτουργική οικονομία, σταθερό νόμισμα και ένα ελεγχόμενο επίπεδο χρέους. 

Το σκηνικό προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη περίοδο χάους στην ιστορία των ΗΠΑ

Αν το χάος είναι αυτό που σκόπευαν, όλα συνδυάζονται όμορφα. Μεγάλοι πόλεμοι απειλούν να ρίξουν ολόκληρο τον πλανήτη σε κατάσταση αναταραχής, εγκληματίες τρέχουν ξέφρενα στους δρόμους μας και σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών είναι πιθανό να προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου έκρηξη οργής. Αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά άσχημα, οι πολιτικοί μας επέτρεψαν σε εκατομμύρια απελπισμένους ανθρώπους να ξεχυθούν πάνω από τα ορθάνοιχτα σύνορά μας. Ορισμένες από αυτές τις «νέες αφίξεις» ανήκουν σε διεθνείς εγκληματικές συμμορίες και μέλη αυτών των συμμοριών συλλαμβάνονται για βίαιες πράξεις, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών και σeξουαλική διακίνηση σε όλη την Αμερική. 
 

Ο Σκυλακάκης καταργεί πράσινα τιμολόγια, νυχτερινό ρεύμα που προσφέρει μόνο η ΔΕΗ... εξυπηρετώντας συμφέροντα

Τα νοικοκυριά δεν πρόκειται να έχουν φθηνά τιμολόγια... 
 
Τα νέα σχέδια του ΥΠΕΝ για τα τιμολόγια ρεύματος πριμοδοτούν σκανδαλωδώς τους προμηθευτές σε βάρος των νοικοκυριών.
 
Ο υπουργός Ενέργειας (ΥΠΕΝ) κ. Θόδωρος Σκυλακάκης σε  τηλεοπτική εκπομπή …άνοιξε τα χαρτιά του σε τηλεοπτική εκπομπή για το νέο τοπίο των τιμολογίων  ρεύματος. 

Ανακοίνωσε την κατάργηση των πράσινων - ειδικών τιμολογίων και την ίδια στιγμή φέρνει στο προσκήνιο το διζωνικό τιμολόγιο ρεύματος.