MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ομιλία υπεροχής από Putin: Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης για κανέναν

«Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης για κανέναν» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin
 
«Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση, δεν υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης για κανέναν» υποστήριξε από το βήμα της 20ής συνάντησης της Διεθνούς Λέσχης Συζήτησης Valdai στο Sochi.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, πολύ σοβαρές αλλαγές συνέβησαν στον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια.

Η παγκόσμια τάξη άλλαξε, ο χρόνος φαίνεται να συρρικνώθηκε.

Αποκαλύπτεται το σκάνδαλο: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφαίρεσε αντιπλημμυρικά έργα από το ταμείο ανάκαμψης!

Πρόκειται για ένα έγκλημα άνευ προηγουμένου, το οποίο τεκμηριώνει ότι η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη όχι μόνο για το δημόσιο συμφέρον αλλά και για τις ίδιες τις ζωές των πολιτών
 
Επιβεβαιώνεται πλήρως η αποκάλυψη του newsbreak.gr, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε σκανδαλωδώς αφαιρέσει αντιπλημμυρικά έργα από το ταμείο ανάκαμψης, πριν την θεομηνία που χτύπησε τη Θεσσαλία!
 
Την ίδια στιγμή βέβαια που δεν έβρισκαν κονδύλια για αντιπλημμυρικά, βρήκαν δεκάδες δισεκατομμύρια για τους λίγους και εκλεκτούς. Αλγεινή εντύπωση επίσης προκαλεί ότι από το ταμείο ανάκαμψης αφαιρέθηκαν έργα υποδομής για τον σιδηρόδρομο, γεγονός που εξηγεί ότι η Ελλάδα παραμένει η μοναδική χώρα του πολιτισμένου κόσμου χωρίς σιδηρόδρομο με αποκλειστική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.