MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Εάν διαθέτετε το πραγματικό ανάστημα ενός άξιου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, παραιτηθείτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, πριν η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, περάσει το κατώφλι της Ελληνικής Βουλής!!!.

Δεν είναι δυνατόν ένας πραγματικός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να υπογράψει μια τέτοια ανθελληνική συμφωνία, που 

Ιωάννης Μάζης … Ακυρώνεται η Συμφωνία των Πρεσπών μετά την κύρωσή της ;

Πλανάται εις τους Έλληνες η πεποίθησις ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφισθεί, όταν έλθει στην Βουλή, με οριακή πλειοψηφία. Ταυτοχρόνως, η πλειονότητα των Ελλήνων (εντός της επικράτειας και στην αλλοδαπή) αισθάνεται απόγνωση και οργή δια το ενδεχόμενον αυτό, το οποίον θα κληθεί να επωμισθεί στην συνέχεια, ως τετελεσμένο, μαζί με τις άκρως αρνητικές εθνικώς συνέπειές του. Θεωρεί εαυτόν εξαπατηθέντα, εφόσον η συγκεκριμένη αυτή επιλογή της κυβερνήσεως Τσίπρα ουδέποτε εκρίθη δια της λαϊκής ψήφου. Τουναντίον, οι συγκυβερνώντες των ΑΝΕΛ είχαν σαφώς και ανέκαθεν διακηρυγμένη, μάλιστα, με τρόπο που συνιστούσε τη μία εκ των δύο βασικών πολιτικών της αναφορών (η ετέρα ήτο η αντιμνημονιακή θέσις των), αντίθετον άποψη. 

Η οπερέτα της ντροπής

Ο κ. Καμμένος παραιτείται, οι υπουργοί των ΑΝΕΛ όχι, αυτός καταψηφίζει, αλλά οι βουλευτές του υπερψηφίζουν, ενώ ο πρωθυπουργός θεσμοθετεί την αποστασία, με την ευθεία πρόσκληση αντιπολιτευόμενων βουλευτών – ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός και μία συντριπτική νίκη των Γερμανών.

Επικαιρότητα 

Πράγματι η Ελλάδα βίωσε μία εικονική πραγματικότητα, μία άριστα οργανωμένη καλύτερα επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα σημαντικά θέματα που θα έπρεπε να την απασχολούν – όπως είναι μακράν πρώτο το θέμα της Μακεδονίας, για το οποίο οι Γερμανοί είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα, ενώ ο κ. Soros να πληρώσει κόμματα ή/και βουλευτές όσο-όσο, ακολουθούμενο από το πάρτι που διεξάγεται εις βάρος των εξαθλιωμένων Ελλήνων εκ μέρους των εισπρακτικών εταιριών (πηγή), με αντικείμενο τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών, τα ανεξόφλητα της ΔΕΗ κοκ.