MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Καλεντερίδης – Ξυπνάτε, δεν είναι “μεταναστευτικό” αλλά επιχείρηση αποδυνάμωσης της κυβέρνησης, για να γίνει του “χεριού” του Ερντογάν – Αυτό είναι το “όπλο” για να κοπούν με μαχαίρι οι ροές

Βρίσκουν και τα κάνουν – Ιδού η λύση για το Μεταναστευτικό (δημοσιεύθηκε τις 6 Οκτωβρίου 2019, υλοποιούν τις προτάσεις μας σήμερα – πάλι καλά) 

Σάββας Καλεντερίδης 

Ένα πρόβλημα δεν μπορείς να το λύσεις, αν δεν το ορίσεις. 

Το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και αποτελεί πλέον ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια της Τουρκίας, μετά την εγκληματική από κάθε άποψη –ανθρωπιστική και εθνική– απόφαση των Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου να ανοίξουν τα σύνορα και να καταστήσουν την Ελλάδα την πλέον ελκυστική χώρα του κόσμου για τα κυκλώματα και τις εγκληματικές συμμορίες που διακινούν και «υπερασπίζονται» τα δικαιώματα αλλοδαπών που επιθυμούν να μπουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Ο Μάρξ, η εθνομηδενιστική αριστερά, η σύμπλευσή της με τη Νέα Τάξη και το ζοφερό μέλλον της χώρας

Χωρίς να αρνούμαστε την υποχρέωση παροχής πολιτικού ασύλου σε πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες, δεν πρέπει να αντιπαρερχόμαστε το γεγονός ότι, οι τεράστιες μάζες των υπεργεννητικών, μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων μεταναστών που εισβάλλουν και τελικά το μεγαλύτερο μέρος τους παραμένει εδώ, αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για τη συνοχή, την ίδια την ύπαρξη της γερασμένη και υπογεννητικής χώρας μας. Η ανοχή ή και το προσκλητήριο που στέλνουμε για μια τέτοια μαζική εισβολή, “τo ποτάμι ανθρωπιάς” που επικαλούνται οι αριστεροί “ανθρωπιστές” και λειαίνουν οι μισθοφόροι των ΜΚΟ του Τζώρτζ Σόρος θα μεταβληθεί σε τσουνάμι που θα πνίξει τη χώρα ολόκληρη. Το μέλλον μας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την κοινή λογική δεν την αντιληφθούν όλοι και πρώτοι απ’ όλους, οι διαβασμένοι, οι σωστοί και όχι οι φλαμπέ αριστεροί.

Βέτο Ελλάδας στο ΝΑΤΟ: Η Αθήνα μπλόκαρε κοινό ανακοινωθέν υπέρ Τουρκίας

Ανατρέπονται πλήρως τα γεωπολιτικά δεδομένα.

Στην αντεπίθεση ξαφνικά η Αθήνα με βέτο στο ΝΑΤΟ σε κοινό ανακοινωθέν υπέρ της Τουρκίας. Σύσσωμη η Δύση υποστηρίζει τις τουρκικές βαρβαρότητες στη Συρία, με την Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα που τις καταδίκασε στο πλάισιο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Μέσα σε λίγες μέρες, η γεωπολιτική κατάσταση της περιοχής έχει ανατραπεί πλήρως, ενώ πλέον τα ελληνικά συμφέροντα είναι ξεκάθαρο πως δεν συμπίπτουν με αυτά των δυτικών δυνάμεων, που τόσο σθεναρά υποστηρίζουν την Τουρκία.

Βέτο άσκησε η Ελλάδα στην έκδοση κοινού ανακοινωθέντος στο ΝΑΤΟ όπως αποφασίστηκε πριν λίγη ώρα στις Βρυξέλλες σε επίπεδο αναπληρωτών Μόνιμων Αντιπροσώπων. 

Μαζική εισβολή στην Ελλάδα

Πρόκειται για έναν ξεκάθαρο εκβιασμό της Τουρκίας, η οποία ευρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας, αδυνατεί να ανταπεξέλθει με τον κορονοϊό και βιώνει συνεχείς στρατιωτικές ήττες – σχεδιάζοντας να αντιδράσει με την κλιμάκωση του βίαιου εποικισμού της Ελλάδας, η κυβέρνηση της οποίας δεν υιοθέτησε έγκαιρα τη μοναδική λύση που είχε στη διάθεση της: την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έτσι χιλιάδες μετανάστες από το Ιράκ, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, από χώρες δηλαδή που έχουν προσβληθεί από το θανατηφόρο ιό, εκτός από τους Σύριους, κατευθύνονται μαζικά προς την Ελλάδα – πολύ λιγότεροι προς τη Βουλγαρία, γνωρίζοντας πως η τελευταία προστατεύει στρατιωτικά τα σύνορα της.