MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Η θητεία Μητσοτάκη θα στιγματιστεί από τους 20.000 νεκρούς λόγω πανδημίας – Γιατί απέτυχε στην διαχείριση και τι μπορεί να κάνει;

( John.k - Ο "Πρωθυπουργός" και όλους τους Έλληνες να σκοτώσει, δεν έχει ρήτρες … δεν έχει κάποιο προσωπικό κόστος … Θα βγάλει μια ΚΥΑ και θα λέει ότι φταίει κάποιος άλλος … η κλιματική αλλαγή πχ......  Έχει το ακαταλόγιστο, και δεν έχει ευθύνες…. Ο Ερντογάν νομίζει !! ότι έχει εξουσίες…. Μπροστά στον "Πρωθυπουργό" της Ελλάδος είναι απλά λυκόπουλο … Το ίδιο και ο Μπάιντεν. Ο "Πρωθυπουργός" της Ελλάδος , μπορεί με μια ΚΥΑ, να ανατρέψει τα πάντα ... τα Ανθρώπινα δικαιώματα , το Σύνταγμα , τους Νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.. την βαρύτητα κλπ)
 
Προβλέψεις ότι θα ξεπεράσουμε τους 20.000 νεκρούς στους επόμενους 3-4 μήνες στην Ελλάδα

Η πανδημία της Covid 19 εξελίσσεται για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ένα μεγάλο πολιτικό στίγμα με μεγάλο κόστος όπως συνέβη για παράδειγμα για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ο ΕΝΦΙΑ, την κυβέρνηση Τσίπρα τα capital controls και η Συμφωνία των Πρεσπών.

Προβλέψεις ότι θα ξεπεράσουμε τους 20.000 νεκρούς στους επόμενους 3-4 μήνες


Προβλέψεις βάσει των οποίων οι νεκροί της πανδημίας στην Ελλάδα μπορεί να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους 20.000 το χειμώνα, κάνουν οι επιστήμονες που βλέπουν την αύξηση των κρουσμάτων, τη μεγάλη διασπορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αλλά και την έξαρση της νόσου παγκοσμίως.

HΠΑ: Μηνύσεις κατά του Biden κατέθεσαν 11 πολιτείες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έναντι του Covid

Σε μήνυση κατά του προέδρου Biden προχώρησαν οι γενικοί εισαγγελείς σε 11 πολιτείες των ΗΠΑ την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, εξαιτίας νέου διατάγματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε επιχειρήσεις όπου οι εργαζόμενοι ξεπερνούν τα 100 άτομα.
 
Η μήνυση, που κατατέθηκε στο 8ο Εφετείο των ΗΠΑ, με έδρα το Μισούρι, υποστηρίζει ότι μόνο οι πολιτείες έχουν την εξουσία να επιβάλλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, όχι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
 

Τι πάει λάθος με τον κορονοϊό στην Ελλάδα; Αλήθειες από έναν μάχιμο ιατρό-Π.Παπανικολάου

Ο κ.Παναγιώτης Παπανικολάου είναι μάχιμος ιατρός, διευθυντής ίσως στο πιο «μάχιμο» νοσοκομείο της Αττικής, το Γενικό Κρατικό Νίκαιας που εξυπηρετεί εκατομμύρια πολίτες. Βλέπει από την «πρώτη γραμμή» τη μάχη κατά του κορονοϊού και γι΄ αυτό έχει στη διάθεση του όλα τα στοιχεία και τα επιχειρήματα για να επισημάνει τα επαναλαμβανόμενα τραγικά λάθη που έχουν οδηγήσει την χώρα σε αδιέξοδο στην διαχείριση της πανδημίας.


«Κάντε μια σύγκριση με τις αντίστοιχες ημερομηνίες πέρυσι που δεν είχαμε εμβόλιο και φέτος. Το λοκ ντάουν άρχισε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη στις 3 Νοεμβρίου και στην Αθήνα στις 7. Φέτος έχουμε κάθε μέρα πενταπλάσιο με εξαπλάσιο αριθμό απωλειών και σχεδόν τετραπλάσιο αριθμό διασωληνωμένων. Έχουμε μια τεράστια αύξηση θανάτων όχι μόνο από τον Covid 19 αλλά και από άλλες ασθένειες… Αυτό δεν είναι αποτυχία είναι μια πανωλεθρία και σαφώς υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες…

Natural News : ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ: Όλα αυτά οδηγούν σε ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ το 2022

Παγκόσμια εργοστάσια παραγωγής λιπασμάτων σταμάτησαν, τρένα παράδοσης συνετρίβησαν, οι λειτουργίες τέθηκαν σε κίνδυνο


(Natural News) Γνωρίζουμε πλέον ότι ο γενοκτονικός πόλεμος των παγκοσμιοποιητών κατά της ανθρωπότητας είναι μια πολυποίκιλη επίθεση σε κάθε σύστημα που συντηρεί την ανθρώπινη ζωή: Βιολογία, ενέργεια, οικονομία, ελευθερία, αυτο-ιδιοκτησία του σώματός σας και ούτω καθεξής. Τώρα, έχουμε νέες πληροφορίες που αποκαλύπτουν ότι ο φορέας επίθεσης της έλλειψης τροφίμων στοχεύει στην αλυσίδα εφοδιασμού λιπασμάτων, προκειμένου να εξαπολύσει μαζικές αποτυχίες στις καλλιέργειες το 2022.