MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Κυβέρνηση με 62 μέλη η Ελλάδα, 17 η Τουρκία, 15 η Γερμανία,15 η Γαλλία!

Φωτογραφία ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Για γέλια και για κλάματα το «ευέλικτο» κυβερνητικό σχήμα του κ.Μητσοτάκη! Μόλις 62 μέλη! Γελάνε εκτός από τα τσιμέντα και όλες οι άλλες χώρες εντός κι εκτός Ευρώπης. Στον πίνακα η σύγκριση…
 

Έγγραφα της Pfizer που δόθηκαν στην ΕΜΑ αποκαλύπτουν χιλιάδες θανάτους, παρενέργειες και αναπηρίες από τους εμβολιασμούς

Ήξεραν από την αρχή ότι τα εμβόλια δεν ήταν ασφαλή
 
Έγγραφα που έδωσε η BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) φέρονται να αποκαλύπτουν δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και χιλιάδες θανάτους μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech mRNA κατά της COVID-19 κατά την διάρκεια της πανδημίας ενώ υποτίθεται πως τότε θεωρούνταν ασφαλές.
 
Τα έγγραφα , με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2022 και με την ένδειξη “εμπιστευτικό”, δείχνουν ότι αθροιστικά, κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών και της περιόδου μετά την κυκλοφορία των εμβολίων έως τις 18 Ιουνίου 2022, καταγράφηκαν συνολικά 4.964.106 ανεπιθύμητες παρενέργειες.