MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δημήτρης Σταθακόπουλος στο pagenews.gr: Δίπορτο παζάρι Τουρκίας με ΗΠΑ και Ρωσία

Δημήτρης Σταθακόπουλος στο pagenews.gr: 
 
Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, Νομικός και Οθωμανολόγος, συνομιλεί με τον Λάμπρο Καλαρρύτη και την εκπομπή Point Zero, για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, απέναντι στην Τουρκία, το παιχνίδι της γείτονος με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Ανατολή.
 

Σημεία και τέρατα: Με έωλα επιχειρήματα η αρχειοθέτηση

Η δικαστική πράξη κατατέθηκε λειψή στη Βουλή από τον Γεωργιάδη

Από τη Μαρία Παναγιώτου
 
Ως μελανό σημείο στην ιστορία της ελληνικής Δικαιοσύνης και υπόθεση με έντονη οσμή σκανδάλου θα καταγραφεί η πράξη αρχειοθέτησης της πιθανής εμπλοκής του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στο σκάνδαλο Novartis, την οποία υπέγραψε ο εισαγγελέας του Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Καψιμάλης, καθώς βασίζεται όχι απλά σε έωλα επιχειρήματα, αλλά σε αιτιάσεις που πραγματοποιούν ασκήσεις παραλογισμού.
 
Σκάνδαλο είναι επίσης το γεγονός πως, ενώ η πράξη αρχειοθέτησης κατατέθηκε από τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, χθες στη Βουλή, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από δημοσίευμα της «δημοκρατίας» για το κατασκευασμένο σκεπτικό της αρχειοθέτησης και τον θόρυβο που προκάλεσε η αξιωματική αντιπολίτευση εξαιτίας του δημοσιεύματος, στην πραγματικότητα την κατέθεσε λειψή, καθώς κάποια ή κάποιες σελίδες δεν υπάρχουν στα πρακτικά του Κοινοβουλίου. Σκάνδαλο όλο μέχρι τέλους…
 

Ενημέρωση σε τίτλους

Ενημέρωση σε τίτλους