MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Συνελήφθη τραπεζίτης πρόσωπο-κλειδί για τα εξοπλιστικά και τη Siemens

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκδόσεων κ Γιάννη Αγγγελή, ο τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ, πρόσωπο - κλειδί τόσο στο σκάνδαλο των εξοπλισμών όσο και στο σκάνδαλο της Siemens. 

Κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος εκατοντάδων εκατ. ευρώ και εντοπίστηκε στο Αμπου Ντάμπι όπου συνελήφθη με βάση το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο κ. Αγγελής. 

«ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!

ΠΟΙΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ… ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

Το 2004, όταν η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έφερε το νόμο για τον «βασικό μέτοχο» (με πρωταγωνιστή το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο) οι θιγόμενοι –κατά Καραμανλή- «καναλάρχες» στα πλαίσια της λυσσαλέας αντίδρασής τους έφτασαν μέχρι του σημείου να οργανώσουν στις Βρυξέλλες ειδικό «Γραφείο» αντιμετώπισής του στην Κομισιόν! 

Μάλιστα σε αυτό το ειδικό «Γραφείο» είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο αφενός δημοσιογράφοι εντεταλμένοι των αφεντικών και αφετέρου μέχρι και γνωστός και από κυβερνητική θητεία ευρωβουλευτής! 

Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου: "Το 70,3% του χρέους αφορά μόνο τόκους - Ο ορισμός του επονείδιστου"

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1994 ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 6,3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

"Το 70,3 % του συνόλου του ελληνικού δημόσιου χρέους αφορούν τόκους και αυτό από μόνο του αποτελεί τον ορισμό του επαχθούς και επονείδιστου χρέους", όπως αναφέρθηκε στη Γερουσία της Βουλής κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου. 

Μάλιστα, αναφέρθηκε το στοιχείο σοκ ότι μέχρι το 1994 το δημόσιο χρέος είχε αποπληρωθεί ήδη 6,3 φορές πάνω από το αρχικό! Πρόκειται για μια συνεχή αφαίμαξη του ελληνικού λαού που δεν επιτρέπει καμία ανάπτυξη στη χώρα παρά μόνο συντηρούσε τη διεφθαρμένη πολιτική και όχι μόνο ελίτ, η οποία χρησίμευε πάντοτε σαν θεματοφύλακας των ξένων συμφερόντων.