MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Δ. Κούβελας: «Είναι αστυνομικά μέτρα που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική»

Καταπέλτης ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στην μετάλλαξη Όμικρον, στην λανθασμένη εμμονή με τον εμβολιασμό, στα αστυνομικά μέτρα, στα μονοκλωνικά, αλλά και στο παράδειγμα της Σουηδίας.


Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, μετά την απάνθρωπη απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60, βάζοντας πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα, αν αρνηθούν.

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στην ΕΛ.ΑΣ! «Μπλεγμένος» μεγάλος αριθμός αστυνομικών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες μεγάλη έρευνα και επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί από τουλάχιστον επτά τμήματα της Αττικής.


Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί περίπου 20 ύποπτοι. Επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται να είναι αξιωματικός της αστυνομίας ο οποίος υπηρετεί σε ένα από τα αστυνομικά τμήματα.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, καθώς και πολίτες.

Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ-όπου υφίσταται με δικαστική απόφαση.. Παράνομος ο Biden!!!!

Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ-όπου υφίσταται με δικαστική απόφαση.. Παράνομος ο Biden!!!!


Ο Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 για υγειονομικούς σε όλες τις Η.Π.Α. σύμφωνα με το Reuters

30 Νοεμβρίου Ένας Aμερικανός δικαστής μπλόκαρε 30 Νοεμβρίου την Τρίτη τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και εφάρμοσε την απόφαση σε εθνικό επίπεδο όπου η εντολή εξακολουθούσε να ισχύει, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Δυστοπικά εκτρώματα σε Ελλάδα και Αυστρία – Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος, παραβιάζει το άρθρο 2

( John.k - Ένας ακόμα άθλιος πρωθυπουργός που διαπράττει αλητεία εις βάρος των παππούδων και των γιαγιάδων μας, διορισμένος από τους ξένους ... που δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και τους Έλληνες... και που καλά θα κάνει να γυρίσει όσο μπορεί πιο γρήγορα στην πατρίδα του την Γερμανία, όσο είναι νωρίς γιατί θα αντιμετωπίσει μεγάλη οργή από τους Έλληνες. Μόλις τελείωσε άλλωστε το κόμμα του και τους υπόλοιπους της οικογένειας του στην πολιτική. )
 
Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων για ηλικίες άνω των 60 ετών είναι άθλια μεθόδευση, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ελεύθερη επιλογή και το κυριότερο δημιουργεί σκηνικό ρήξης με την κοινωνία…

Προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών παραβιάζοντας το Σύνταγμα και αποφάσεις που έχουν ληφθεί σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως το Ευρωπαικό Συμβούλιο.