MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

«Χείμαρρος» ο καθηγητής Γ.Ιωαννίδης: «Ανοίξτε τα όλα! – Έχουμε 80 θανάτους με το πιο σκληρό lockdown – Πλήρης αποτυχία»

Να ανοίξουν όλα ζήτησε ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης


«Χείμαρρος» σε μία ακόμη παρέμβαση του ο καθηγητής επιδημιολογίας και πληθυσμιακής Υγείας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο καθηγητής, του οποίου οι προβλέψεις έχουν επαληθευτεί, τόνισε πως πρέπει να ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα, αλλά και η εστίαση, ενώ στράφηκε κατά της στρατηγικής της κυβέρνησης, καθώς η Ελλάδα αν και έχει το πιο αυστηρό lockdown μετράει καθημερινώς δεκάδες νεκρούς.

Επιστολή ιατροδικαστών στην κυβέρνηση: Αμφισβητούν τους θανάτους από Covid-19 - «Δεν αποτελεί διάγνωση το PCR τεστ»

Αμφισβητούν ανοιχτά τον αριθμό των νεκρών από Covid-19


Ιατροδικαστές με επιστολή τους προς το υπουργείο Υγείας αμφισβητούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό, καθώς όπως τονίζουν δεν αποτελεί διάγνωση το μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην τοποθέτησής τους, η οποία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς, ενδεχομένως, ακυρώνει πολλές εκ των περιπτώσεων διάγνωσης με covid:


«Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης, των περιστατικών με θετικό τεστ PCR ( νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του.