MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

«Εθνικός κατήφορος»: Η Ελλάδα ξεπέρασε τις ΗΠΑ σε θανάτους!

Θλιβερή πρωτιά της χώρας μας σε όλον τον δυτικό κόσμο με... υπογραφή κυβέρνησης και υπουργείου Υγείας

Το μακρινό 2020, όταν ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνιση του στη γηραιά ήπειρο, οι εικόνες που έρχονταν από τα νοσοκομεία της βόρειας Ιταλίας ή από την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού στη Βρετανία και στις άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης σόκαραν τους Έλληνες.
 
Τότε, χωρίς κανέναν δισταγμό, λέγαμε πως ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα και, δικαίως, αυτή την… επιτυχία την είχε πιστωθεί η κυβέρνηση, η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων με προεξέχοντα τον Σωτήρη Τσιόδρα και, φυσικά, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Νότης Μαριάς: Κυνική ομολογία της Κομισιόν-H νομική ασυλία των πολυεθνικών του φαρμάκου αποτελεί κίνητρο για την ταχύτερη δημιουργία του κορονοεμβολίου!!!

Αθήνα, 10/2/2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) με επίσημο έγγραφό της ομολογεί αυτό που όλοι μας υποψιαζόμασταν. Ότι δηλαδή οι κυβερνήσεις των κρατών μελών της ΕΕ χορήγησαν νομική ασυλία στις πολυεθνικές του φαρμάκου προκειμένου να προχωρήσουν στην παρασκευή του κορονοεμβολίου το ταχύτερο δυνατόν.!!! Γιατί χωρίς δήθεν «το κίνητρο αυτό» η παρασκευή του κορονοεμβολίου θα γινόταν σε δέκα χρόνια!!!

Αυτό προκύπτει από την έγγραφη Απάντηση που έδωσε η Κομισιόν στην υπ΄ αριθμ. 0127/2021 Αναφορά που κατέθεσε στις 3 Φεβρουαρίου 2021 ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτής και Καθηγητής Θεσμών της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς.