MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Η «Πανευρώπη» του Richard N. Coudenhove-Kalergi – H νέα «φυλή» που θα αντικαταστήσει τους Ευρωπαίους

Ποιος ήταν ο Ricahard N. Coudenhove-Kalergi– Η Ευρώπη που οραματίστηκε πριν από εκατό χρόνια δεν διαφέρει σε τίποτα από τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση – Το απαγορευμένο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» και το όραμά του για την «αντικατάσταση» των λευκών Ευρωπαίων από ανθρώπους μιας μεικτής φυλής
 
Η ιδέα για την ενωμένη Ευρώπη είναι πολύ παλιά. Δεν αναπτύχθηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως νομίζουν πολλοί. Ήδη ο Βίκτορ Ουγκό από τα μέσα του 19ου αιώνα υπήρξε ένθερμος θιασώτης αυτής της ιδέας, κάτι που αποτυπώνεται και στο βιβλίο του «Ύμνος στην Ενωμένη Ευρώπη».

Η Λιβύη ανακήρυξε την επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια και προχωράει στην υλοποίηση του τουρκολιβυκού μνημονίου!

Η Ελλάδα ακόμα παραμένει αδρανής και δεν επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα νοτίως της Κρήτης
 
Στον ΟΗΕ κοινοποίησε η μεταβατική κυβέρνηση Ντμπεϊμπά, που όμως είναι αναγνωρισμένη διεθνώς, την απόφασή της για την επέκταση των χωρικών υδάτων της Λιβύης στα 12 ναυτικά μίλια και ότι ανακηρύσσει συνορεύουσα ζώνη (contiguous zone) για ακόμη 24 ν.μ. προς τον βορρά, δικαίωμα το οποίο έχει με βάση τη σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας.
 
Την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση δεν προχωράει στο αυτονόητο, δηλαδή στην επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, νοτίως της Κρήτης, για να μην  δυσαρεστηθεί η Τουρκία.
 

Οι συνεργοί του Σόιμπλε εξαπατούν για άλλη μια φορά τους Έλληνες!

Ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα
 
Ο θάνατος του σκληρού και αδυσώπητου μνημονιολάτρη Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ξεδίπλωσε και εξέθεσε όλη την τεράστια υποκρισία των άβουλων και υποτακτικών πολιτικών ταγών της Ελλάδας.
 
Σαν να μην καταστράφηκε το μέλλον της πατρίδας μας από την επιβολή των ανθρωποκτόνων μνημονίων, σαν να μην διαλύθηκε η ελληνική οικονομία, σαν να μην υποθηκεύτηκε το μέλλον μας από τις προσταγές του Γερμανού και του τάγματος θανάτου που φτιάχτηκε σε Βερολίνο και Βρυξέλλες.