MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Οι συνεργοί του Σόιμπλε εξαπατούν για άλλη μια φορά τους Έλληνες!

Ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα
 
Ο θάνατος του σκληρού και αδυσώπητου μνημονιολάτρη Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ξεδίπλωσε και εξέθεσε όλη την τεράστια υποκρισία των άβουλων και υποτακτικών πολιτικών ταγών της Ελλάδας.
 
Σαν να μην καταστράφηκε το μέλλον της πατρίδας μας από την επιβολή των ανθρωποκτόνων μνημονίων, σαν να μην διαλύθηκε η ελληνική οικονομία, σαν να μην υποθηκεύτηκε το μέλλον μας από τις προσταγές του Γερμανού και του τάγματος θανάτου που φτιάχτηκε σε Βερολίνο και Βρυξέλλες.
 
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να τον παρουσιάζουν ως… ευεργέτη γιατί τάχα αυτός μας αναδιάρθρωσε το χρέος! Αν είναι δυνατόν… Για τέτοια διαστρέβλωση και εξαπάτηση μιλάμε, από Στουρνάρα, μιντιακό σύστημα και λοιπούς Jawohl-ικούς.
 
Αντί να βρίσκονται κατηγορούμενοι ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου για την καταστροφή – οικονομική κοινωνική και βιολογική – της Ελλάδας λόγω της εφαρμογής του σχεδίου Σόιμπλε, θεωρούν ότι απευθύνονται σε «γίδια», σε αγράμματους, χρησιμοποιώντας την ασφάλεια των συστημικών ΜΜΕ για να αποθεώσουν τον Σόιμπλε.
 
Η αλήθεια είναι ότι καμία αναδιάρθρωση δεν έκανε ο Σόιμπλε για την Ελλάδα. Την υποτιθέμενη αναδιάρθρωση, την πλήρωσε με το αίμα του και την ψυχή του ο κάθε Έλληνας.
 
Δεν πρέπει να παραβλέπει κανένας άλλωστε, ότι το «παραμύθι» της αναδιάρθρωσης δεν είναι τίποτε άλλο παρά η μεγαλύτερη ληστεία, γιατί το ελληνικό χρέος όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αντίθετα, εκτοξεύτηκε!
 
Συγκεκριμένα, αυτή την περιβόητη αναδιάρθρωση για την οποία – αντί να απολογούνταικαμαρώνουν σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας και οι λοιποί, την πλήρωσαν πρώτα οι Έλληνες μικρο-ομολογιούχοι, δηλαδή η πιο έντιμη μορφή επενδυτών που εμπιστεύτηκε το ελληνικό κράτος και φυσικά καταστράφηκε.
 
Αυτό το έγκλημα το πληρώνουμε ακόμα και σήμερα, διότι τα ομόλογά μας υπάγονται στο βρετανικό δίκαιο και διέπονται από αυτό.
 
Η δεύτερη κατηγορία η οποία «πλήρωσε τη νύφη» από την υποτιθέμενη αναδιάρθρωση,  ήταν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία καταστράφηκαν εντελώς με το PSI και αποτελούν τη μεγαλύτερη μαύρη τρύπα της οικονομίας, όπως αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα.
 
Πρακτικά, ήταν η χαριστική βολή έπειτα από την ληστεία των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από το καθεστώς Σημίτη και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.
 
Η τρίτη κατηγορία που επλήγη ανεπανόρθωτα από την περιβόητη αναδιάρθρωση, ήταν οι Έλληνες φορολογούμενοι, με τα λεφτά των οποίων ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες, έτσι ώστε να ζήσουν αυτές καλά και εμείς χειρότερα.
 
Το αποτέλεσμα αυτών σήμερα, είναι η Ελλάδα να καταγράφει το μεγαλύτερο χρέος από σύστασης του νεότερου ελληνικού κράτους, τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από σύστασης του νεότερου ελληνικού κράτους, τη μεγαλύτερη απώλεια εισοδήματος σε καιρό ειρήνης.
 
Η μείωση του ΑΕΠ που καταγράφηκε λόγω της περιβόητης αναδιάρθρωσης Σόιμπλε Στουρνάρα και λοιπών, δεν έχει σίγουρα προηγούμενο εν καιρώ ειρήνης και πιθανότατα και εν καιρώ πολέμου.
 
Ούτε οι ύμνοι και οι ωδές στον ψυχρό εκτελεστή Σόιμπλε, έχουν προηγούμενο…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου