MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ. Φέρνουν με αεροπλάνα Πακιστανούς και απαγορεύουν σε Έλληνες απ΄τη Ρωσία να έρθουν στην Ελλάδα

Οι ελληνικές ηγεσίες τους αγνοούν πλήρως!


Η καθ’όλα νόμιμη προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014 και η μη αναγνώρισή της από κανένα δυτικό κράτος (φυσικά και από τη χώρα μας) αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα “αγκάθια” στις διπλωματικές σχέσεις με τη Μόσχα.

Μία από τις κεντρικές αφορμές των κυρώσεων που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας, αφορούν την Κριμαία.


Στην χερσόνησο ωστόσο της Ταυρικής (ή Ταυρίδα όπως την ονόμαζαν παλαιότερα) εξακολουθούν να κατοικούν μέχρι σήμερα χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι έχουν αφεθεί στη μοίρα τους από το ελληνικό κράτος.

«Οβίδες» Κύρτσου κατά Μαξίμου

«Οβίδες» στο Μέγαρο Μαξίμου από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο, που διαγράφτηκε από τη ΝΔ. Η κριτική που ασκούσε πριν από τη διαγραφή του ήταν σκληρή, αλλά μετά από την απομάκρυνση του από το κυβερνών κόμμα «απελευθερώθηκε».
 
Αποκλεισμένος όπως γράφει από τα «συμβατικά» ΜΜΕ «πυροβολεί κατά ριπάς» μέσω twitter!
 
Τις τελευταίες ώρες έχει γράψει:

Γεωπολιτική Αναταραχή - Ουκρανία – Ευρώπη και οι προεκτάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Οι ραγδαίες και πολυσύνθετες εξελίξεις στο μέτωπο της έντασης των σχέσεων ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και Ρωσίας, με επιφαινόμενο την Ουκρανία , αλλά με ορατές τις προεκτάσεις σε Γεωπολιτική, Οικονομία, Ενέργεια, Σταθερότητα και Ασφάλεια με παγκόσμιες συνέπειες.

- Τι αποκαλύπτει η κρίση για την Ευρώπη και τους μεγάλους παίκτες ισχύος , πως οι εξελίξεις φέρνουν εμφατικά στο προσκήνιο το ρόλο της Ανατολικής Μεσογείου

- Το αφήγημα της Δύσης και το αντίστοιχο της Ρωσίας, σε μια κομβικής σημασίας κατάσταση για την επόμενη μέρα σε όλο τον κόσμο με επίκεντρο την Ευρώπη , για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα των λαών

- Ο αντίκτυπος της πολυπολικής ρευστότητας στα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό, υπό το βάρος της στρατηγικής αναβάθμισης της αναθεωρητικής πολιτικής της Τουρκίας έναντι του Ελληνισμού , προοπτικές και αδιέξοδα , ο ρόλος των μεγάλων γεωπολιτικών παικτών στην περιοχή μας

Έτρεξαν να του κατεβάσουν τα χαρτιά!!! Επίδειξη ΧΟΥΝΤΑΣ κατά Ευρωβουλευτή που ΕΞΕΘΕΣΕ την Ε.Ε. για τα εμβόλια

Ξεπέρασαν κάθε όριο!


«Ξαναχτύπησε» ο Ρουμάνος συντηρητικός Ευρωβουλευτής, Cristian Terhes, ο οποίος εδώ και μήνες “ενοχλεί” τους εμβολιολάγνους της Ε.Ε.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε την ομιλία του το φθινόπωρο του 2021, η οποία φυσικά δεν έπαιξε σε κανένα μεγάλο ΜΜΕ, για τα “μαυρισμένα” συμβόλαια της Ε.Ε. με εταιρείες που παρασκευάζουν τα κορωνοεμβόλια. (Περισσότερα ΕΔΩ).

«Οι Βρυξέλλες θέλουν να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σε νέα του παρέμβαση στις 16/2 και μιλώντας πλέον στην κύρια αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ρουμάνος πολιτικός επιχείρησε ξανά να δείξει τα “μαυρισμένα” έγγραφα.