MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Δ.Γάκης σε Πανελλαδική Παιδιατρική Εταιρεία: «Παρανομείτε και παραβιάζετε τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας»

Η Πανελλήνια Παιδιατρική Εταιρεία με επίσημο έγγραφο της ζητούσε από ιατρούς να αποκρύπτουν τις παρενέργειες των εμβολίων


Με μια τεκμηριωμένη ανάρτηση ο ιατρός και πρώην διευθυντής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αποδομεί με επιστημονικό τρόπο το έγγραφο-σοκ το οποίο εξέδωσε η Πανελλήνια Παιδιατρική Εταιρεία και ζητούσε από τους ιατρούς να αποκρύπτουν τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων ώστε να εμβολιαστούν τα παιδιά.

Όσα αναφέρει ο Δ.Γάκης:


«ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜBOΛIO ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 12-17 ΕΤΩΝ

Είναι πρώτη φορά, από το 1973 επί Χούντας που μπήκα στην Ιατρική Σχολή, μέχρι σήμερα που είδα κάτι τέτοιο από να γίνεται από επιστημονική εταιρεία του χώρου της Ιατρικής.


Την «κεφαλή επί πίνακι» ζητούν στις ΗΠΑ: Σφοδρή επίθεση CNN σε Μπάιντεν - "Βράζoυν" Στράτευμα & Στρατηγοί

Ήρθε η ώρα της αντικατάστασης του από την Καμάλα Χάρις;


“Καταστροφική επιλογή, ανικανότητα αντίληψης, η πιο ντροπιαστική απόφαση εκ μέρους προέδρου της Αμερικής που οδήγησε στην προδοσία του αφγανικού λαού”.


Αυτά είναι μερικά από τα “στολίδια” που συνοδεύουν τον Μπάιντεν τις τελευταίες ώρες απ’ όσους και όσα ΜΜΕ τον στήριξαν στις τελευταίες εκλογές στις ΗΠΑ.

Όταν ακόμη και το CNN εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον στενό του σύμμαχο, τον Τ. Μπάιντεν, τότε η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση του από την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις μάλλον έφτασε.

Ήδη στις ΗΠΑ διενεργούνται δημοσκοπήσεις με αφορμή το Αφγανιστάν οι οποίες βυθίζουν τον Τ. Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς.