MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Δ.Γάκης: «Καταρρίπτονται επιχειρήματα της κυβέρνησης - Μύθος ότι οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο κίνδυνο»

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Δ.Γάκη


Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση με την οποία σχολιάζει τη μελέτη του CDC για τα κρούσματα του κορωνοϊού στη Μασαχουσέτη.


Με την ανάρτηση του ο γιατρός στηλιτεύει τις δηλώσεις που έχουν κάνει τον τελευταίο χρόνο τόσο οι «ειδικοί» που εμφανίζονται σε καθημερινή βάση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όσο και η ίδια η κυβέρνηση, η οποία αναφέρεται συνεχώς σε έναν «υπερόπλο» (αναφερόμενη στο εμβόλιο).

Παράλληλα εξηγεί πως τα αποτελέσματα της μελέτης καταρρίπτουν τα επιχειρήματα της κυβέρνησης τα οποία είχε επικαλεστεί για να επιβάλει διαχωρισμούς μεταξύ των πολιτών, αλλά και ο μύθος πως οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο κίνδυνο εισαγωγής στο νοσοκομείο.

ΗΠΑ: Δημιούργημα των Κινέζων ο κορονοϊός, διέρρευσε από το εργαστήριο της Ουχάν!

Σεισμός από έκθεση στις ΗΠΑ που εμπλέκει τον Peter Daszak στην μεγαλύτερη συγκάλυψη της ιστορίας!


Κατονομάζεται πλέον ανοιχτά ο πρόεδρος της αμφιλεγόμενής ΜΚΟ, που όπως είχε αποκαλύψει το newsbreak.gr είχε λάβει κρυφή χρηματοδότηση ακόμα και από το αμερικανικό Πεντάγωνο, ενώ χρηματοδοτούσε το εργαστήριο της Wuhan!

Έκθεση των Ρεπουμπλικάνων στην Αμερική φαίνεται ότι τεκμηριώνει πως ο COVID-19 διέρρευσε από το αμφιλεγόμενο εργαστήριο της Wuhan κάπου πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019 με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας να αποκρύπτει την ύπαρξη του θανατηφόρου ιού στην «μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών».

Με τη ρήση του «η Κύπρος κείται μακράν», ο Καραμανλής έδωσε ασυλία στην Τουρκία, επέτρεψε στους Αμερικανούς την στήριξη Αττίλα 2

Η ορκωμοσία της πρώτης μεταπολιτευτικής κυβέρνησης στη σκιά της καταστροφής της Κύπρου. Φώτο Αρχείου


Οι ευθύνες των πολιτικών της Αθήνας για τον Αττίλα 2 είναι τεράστιες

Από: infognomonpolitics.gr
Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ


Μεταπολίτευση ονομάστηκε η περίοδος που ξεκίνησε με την κατάρρευση της δικτατορίας τον Ιούλιο του 1974 ύστερα από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Κάποιοι υποστηρίζουν, με σοβαρά επιχειρήματα, ότι η περίοδος της Μεταπολίτευσης τελείωσε με την οικονομική κρίση και την είσοδο της χώρας στην εποχή των μνημονίων. Η συζήτηση όχι μόνο για το τέλος της Μεταπολίτευσης αλλά και ως αποτίμηση μιας εποχής είναι έντονη τα τελευταία χρόνια.