MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ – ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Δικτύων βγάζει στη... σέντρα το διαγωνισμό για την παραχώρηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων στη Digea. Τα 13 «καυτά» ερωτήματα του υπουργού που ζητούν απαντήσεις εδώ και τώρα.

Θέμα νομιμότητας του διαγωνισμού θέτει ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, με 13 ερωτήσεις που απευθύνει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Οι ερωτήσεις ξεδιπλώνουν πλήρως την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης, ότι δεν μπορεί να συνεχίζονται οι αδιαφανείς διαδικασίες στο μοίρασμα και την εκμετάλλευση των κρατικών συχνοτήτων.

Αντέχει ακόμη ο Τσίπρας.

Του Γιώργου Δελαστίκ

Ως πότε θα αντέχει στην αφόρητη γερμανική πίεση ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας; Το ερώτημα αυτό απασχολεί όλο και ευρύτερα τμήματα του πληθυσμού της χώρας μας. 

Ολο και περισσότεροι Ελληνες διαπιστώνουν τον λυσσώδη ανθελληνισμό της γερμανικής καγκελαρίας. Σιγά σιγά πολλοί συμπατριώτες μας συνειδητοποιούν ότι όσες υποχωρήσεις και αν κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι Γερμανοί θα ζητούν διαρκώς περισσότερες. Φτωχή επαρχία του Δ' Ράιχ θέλει την Ελλάδα το Βερολίνο, τίποτα λιγότερο!

DW: «Ο κόσμος αυτοκτονούσε και οι Σαμαροβενιζέλοι-Τρόικα έδιναν δανεια €100εκ.στο #MEGA «

Ξεχωρίζει μία αναφορά της S.Z. στην υπόθεση του πολύκροτου δανείου που έλαβε η εταιρία Τηλέτυπος. Σφοδρές επικρίσεις συνοδεύουν την τέταρτη αναβολή του ανοίγματος του νέου αεροδρομίου στο Βερολίνο. 

Στην πολύκροτη υπόθεση του δανείου που χορηγήθηκε στην εταιρία Τηλέτυπος αναφέρεται ανταπόκριση της δημοσιογράφου Κριστιάνε Σλότσερ για την Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. Το δημοσίευμα ξεκινά με μία γενική αναφορά στα ελληνικά μίντια: «Πολλά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα κινούνται, όπως και το κράτος, στο χείλος του οικονομικού γκρεμού. 

«Βόμβα» για τη Γερμανία στο Ευρωκοινοβούλιο

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Και μόνο η ανάγνωση της ερώτησης που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Κώστας Χρυσόγονος φτάνει. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε όσα σας γράφουμε εδώ και καιρό για την προσπάθεια της Γερμανίας και να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και να υποτάξει την Ευρώπη οικονομικά.

Πως; Ελέγχοντας την ευρωπαϊκή οικονομία,ώστε αυτή να εξάγει και οι άλλοι να εισάγουν.