MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Αποκάλυψη από Γ.Πετράκο: «Το υπ. Υγείας ζητεί να καταγραφεί το προσωπικό των νοσοκομείων που αρνείται να κάνει εμβόλιο»!

O γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Πετράκος που έχει θέσει επανειλημμένα ερωτήματα αναφορικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με τον κορωνοϊό δημοσίευσε ένα έγγραφο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο ζητείται από τη διοίκηση του νοσοκομείου να... ενημερώσει (!) για τα στοιχεία του προσωπικού του, οι οποίοι θα δηλώσουν ενυπόγραφα αν θέλουν ή όχι να εμβολιαστούν.


Δηλαδή ουσιαστικά ζητεί να φακελωθούν όσους αρνούνται να εμβολιαστούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικό προσωπικό, κάτι που αντίκειται σε βασικές αρχές του Συντάγματος!

Σίγουρα αυτό έχει γίνει και σε όλα τα νοσοκομεία.

Η ανάρτησή του:

Περιμένοντας τις κυρώσεις: Έχουμε αποφασίσει τι θα πράξουμε αν η Τουρκία στείλει γεωτρύπανο;

( John.k - Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελληνική κυβέρνησή μετά από κάποια τέτοια κίνηση θα κάνει βαρύγδουπες πομπώδες δηλώσεις, ρητορική, και κατόπιν θα μετακινήσει τα σύνορα προς τα μέσα μερικά χιλιόμετρα πάλι , γιατί μπορεί ο τουρκικός στρατός να είναι για τα πανηγύρια, αλλά έχει όπλα … δεν είναι άοπλο 15 χρονο να του τρίξεις τα δόντια να του κόψεις πρόστιμα ή ακόμα ακόμα να το πυροβολήσεις …. Υπάρχει ο φόβος….. ) 

Τα πολύ στενά όρια της επικοινωνιακή διαχείριση των ελληνοτουρκικών προβλημάτων

Το επιχείρημα του κυβερνητικού αφηγήματος μετά τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία ακόμη μια φορά χαϊδεύει την Τουρκία, θα διαμορφωθεί ως εξής: Η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε να μετατρέψει το ελληνοτουρκικό πρόβλημα σε ευρωτουρκικό και υπ’ αυτήν την έννοια η Άγκυρα θα πρέπει να «ζει» και να διαμορφώνει τις επιλογές της υπό τη διαρκή απειλή της επιβολής κυρώσεων.

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες η «γραμμή» που διακινούσε το υπουργείο Εξωτερικών ήταν πως το θέμα δεν είναι η επιβολή των κυρώσεων στην Τουρκία, καθώς κάτι τέτοιο θα κόψει τις γέφυρες της Άγκυρας με τις Βρυξέλλες και πιθανότατα θα αποθρασύνει (!) την τουρκική κυβέρνηση, η οποία σε μια τέτοια περίπτωση οριστικής ρήξης δεν θα έχει τίποτε να χάσει.

Δυο-τρεις μέρες απεργία οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη το 2020

( John.k - Και έτσι σταμάτησε για λίγο η προπαγάνδα της κυβέρνησης …. ότι κάνουν το καλύτερο που μπορούν και ότι η ευθύνη είναι των πολιτών κλπ)

 
Δεν ξέρω αν το βρίσκετε αστείο, εγώ το βρήκα πολύ πραγματικό, και το συνάντησα τυχαία εκεί στο διαδίκτυο και έλεγε: «Δυο-τρεις μέρες απεργία οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη το 2020...». Αλήθεια θα αντιληφθούν οι ιδιοκτήτες των καναλιών ,που λες και έχουν πάρει την αντιπροσωπεία του ιού, του θανάτου και της κατάθλιψης, πόσο ξεφτίλισαν τον όρο ενημέρωση και ποιον περιμένουν να εξυπηρετούν;

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Μία κυβέρνηση που από τα λάθη της, σήμερα είναι και αύριο μπορεί να μην είναι, ή δεκα εκατομμύρια Έλληνες, που ιδιαίτερα τώρα με την καραντίνα η τηλεόραση είναι είναι ένα κομμάτι της συντροφιά τους; Αλλά τι και από πού να πιάσεις; Παίρνεις δυο τρια κουτιά με παυσίπονα, αγοράζεις και βιταμίνες που σου υποδεικνύει μαζικά να κάνεις τηλεόραση, παίρνεις και σιρόπια για το βήχα, βλέπεις και λίγο Ευαγγελάτο και κάνα δυο δελτία ειδήσεων και διαλέγεις ώρα και τόπο που πρέπει να πεθάνεις!