MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Συγκλονιστικά στοιχεία για την δημογραφική κατάρρευση ανά νομό: Μείωση του πληθυσμού μέχρι και 16% μέσα σε μόλις 10 χρόνια!

Ο όλεθρος των Μνημονίων έφερε μείωση γεννήσεων και μαζική μετανάστευση
 
Η δημογραφική κατάρρευση και η σταδιακή εξαφάνιση της ελληνικής φυλής από τα ιστορικά γεωγραφικά όριά της, είναι πλέον γνωστή τοις πάσι και ακόμα και ο Έλον Μασκ έχει κάνει σχετικό σχόλιο πρόσφατα.
Το ότι ο ελληνικός πληθυσμός μέσα στα «πέτρινα χρόνια» των Μνημονίων που κατέστρεψαν την χώρα (ποτέ δεν πρέπει να ξεχαστούν ποιοι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν τα Μνημόνια, αλλά να στιγματιστούν αιώνια) μειώθηκε δραματικά σε νομούς και περιφέρειες εθνικής σημασίας ακόμα και κατά 16%, καταδεικνύεται για πρώτη φορά.
 

Ο Ν.Δένδιας δήλωσε ότι η ελληνική κοινότητα στην Μαριούπολη δεν υφίσταται πλέον – Μ.Ζαχάροβα: «Υπάρχει και στέλνεις όπλα εναντίον της»!

«Έλα να επισκεφτείς την Μαριούπολη για να δεις το παράλογο των λόγων σου»!
 
Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στον STATUS FM, δήλωσε ότι η ελληνική κοινότητα της Μαριούπολης δεν υφίσταται πλέον εξοργίζοντας την Μόσχα, η οποία του απάντησε διαμέσου της Μαρία Ζαχάροβα, πως όχι μόνο υπάρχει αλλά θα πρέπει να εξηγήσει η ελληνική κυβέρνηση γιατί στέλνει όπλα στους Ουκρανούς με τα οποία πλήττουν Έλληνες ομογενείς!
Συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ είπε:
 

Λεφτά για την Ουκρανία υπάρχουν! Δύο δισ. ευρώ από την Ελλάδα στον Ζελένσκι!

Ενώ για την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα για την καταπολέμηση της ακρίβειας δεν υπάρχουν, επειδή είπε ο Πρωθυπουργός ότι «ξεράθηκαν τα λεφτόδεντρα» – Έως πότε θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τον αδιέξοδο πόλεμο της Συμμαχίας;
 
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης –μετά την εντυπωσιακή αποδυνάμωσή του στο εσωτερικό– βρίσκεται ενώπιον και μιάς σημαντικής αποφάσεως για την διπλωματική και αμυντική θέση της χώρας στο εξωτερικό, η οποία θα έχει επιπτώσεις και στην εθνική οικονομία.
 
  • Tου Αλέξανδρου Τάρκα
Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει ως την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον, στις 9 Ιουλίου, να έχει αποφασίσει αν συναινεί ή διαφωνεί με την, προ τριμήνου, πρόταση του γενικού γραμματέα Γ. Στόλτενμπεργκ για την ενίσχυση της Ουκρανίας με €100 δισ. την περίοδο 2025-2030.
 

Σαουδική Αραβία: Έληξε η συμφωνία για πώληση του πετρελαίου με δολάρια! – Για πρώτη φορά δεν έγινε ανανέωση

Ο διάδοχος του θρόνου «γύρισε την πλάτη» και στους G-7: Αρνήθηκε την πρόσκλησή τους
 
Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, απέρριψε σήμερα επίσημα την πρόσκληση για τη σύνοδο των G-7, κρατώντας σταθερή την απόσταση που έχει αποκτήσει η χώρα του Κόλπου από την ηγεσία της Δύσης μετά από την ενίσχυση των δεσμών με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
 
Η δικαιολόγησή του ήταν θρησκευτικοί λόγοι και ζητούσε να γίνει συνάντηση στις 14 Ιουνίου!