MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ο Δ.Γάκης εκθέτει κυβέρνηση και «ειδικούς» για το «μαγείρεμα» κρουσμάτων: «Τα στατιστικά που δεν μπορούν να κρυφτούν»

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα


Σε μίνι lockdown μπήκε από σήμερα η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Κιλκίς και η Χαλκιδική, ενώ οι «ειδικοί» ήδη έχουν ξεκινήσει να μιλούν για απαγόρευση παρελάσεων και γιορτών.


Μια κατάσταση που θυμίζει πολύ τα όσα ζήσαμε πέρσι τον χειμώνα, όταν δεν είχαμε ούτε την φυσική ανοσία, αλλά ούτε το εμβόλιο. Είναι πράγματι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν οι «ειδικοί»;

Κ.Φαρσαλινός: «Η τρομοκρατία με τα παιδιά θα έπρεπε να διώκεται από τον Ποινικό Κώδικα -Τα τεστ δεν διαγιγνώσκουν νόσο»

«Περνάμε σε θανάτους με κορωνοϊό τη Σουηδία»


«Χείμαρρος» ήταν ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.


Ο γιατρός αναφέρθηκε στην «τρομοκρατία», όπως την χαρακτήρισε, των «ειδικών» με τα παιδιά τονίζοντας: «Τα παιδιά να νοσήσουν, βεβαίως, γιατί να μην νοσήσουν; Έχουν νοσήσει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες, γνωρίζουμε περίπου 80.000, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλαπλάσια. Θυμίζουμε πέρσι υπήρχαν μελέτες στην Γερμανία πως υποεκτιμούσαν τον αριθμό των παιδιών που είχαν προσβληθεί από τον παιδιών κατά 6 με 7 φορές και εμείς έχουμε καταγεγραμμένα περίπου 80.000 παιδιά, σκεφτείτε πόσα μπορεί να είναι. Θα νοσήσουν πολλά παιδιά, όπως νοσούν κάθε χρόνο πολλαπλώς από κοινά κρυολογήματα, έχουμε δηλαδή εκατομμύρια κοινά κρυολογήματα κάθε χρόνο γιατί τα παιδιά κάνουν 2-3, έως και 6-7 απλά κοινά επεισόδια κοινού κρυολογήματος. Αυτό θα συμβεί».