MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: Δεν χρειάζεται εμβόλιο για την COVID-19

Ο Δρ Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστήμονας για την Αλλεργία και τις Αναπνευστικές παθήσεις, αναφέρει ότι η προσπάθεια για ένα καθολικό εμβόλιο έχει τη «μυρωδιά του κακού», και ότι ο ίδιος «θα αντιταχθεί… έντονα» σ’ αυτήν την προσπάθεια.


23 Νοεμβρίου 2020 (LifeSiteNews

Ενώ η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer έκανε πρωτοσέλιδα, ανακοινώνοντας με τυμπανοκρουσίες την επικείμενη κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19, ένας πρώην αντιπρόεδρος και κορυφαίος επιστήμονας της εταιρείας απέρριψε κατηγορηματικά την αναγκαιότητα οποιουδήποτε εμβολίου, προκειμένου να τελειώσει η πανδημία του COVID -19. 

Σε ένα πρόσφατο άρθρο, ο Δρ Michael Yeadon, ο οποίος «πέρασε πάνω από 30 χρόνια ως επικεφαλής σε νέες [αλλεργικές και αναπνευστικές] έρευνες φαρμάκων σε μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου», και αποσύρθηκε από την Pfizer κατέχοντας «την ανώτερη ερευνητική θέση στον τομέα αυτό», έγραψε: 

Δράμα: Οργή γιατρών και νοσηλευτών με Κικίλια: "Αν ψάχνετε ψεύτη κοιταχτείτε στον καθρέπτη"

"Οι πολίτες είναι τα θύματα της τραγικής ανεπάρκειας όλων όσων κυβέρνησαν αυτή τη χώρα"


Οργή στους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου της Δράμας προκάλεσε μια αναφορά του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Μιλώντας στο OPEN το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Υγείας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορωνοϊό».

Σε κοινή ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο σύλλογος ιατρών και τα νοσοκομεία νοσηλευτών και εργαζομένων του νοσοκομείου, η δήλωση του υπουργού υγείας χαρακτηρίζεται «ατυχέστατη» και «προκλητικότατη», καθώς ο υπουργός «προσέβαλλε τόσο τους πολίτες της Δράμας όσο και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τους οποίους ουσιαστικά αποκάλεσ

Παραβίαση μέτρων Covid-19: Όλη η δικαστική απόφαση που ανοίγει το δρόμο για "πάγωμα" προστίμων και λουκέτων

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λιβαδειάς με την υπ' αριθμ. 52/2020 απόφασή του έστειλε στις "καλένδες" τις διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας) που είχαν επιβληθεί σε ουζερί στη Θήβα για παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.


Κατά την δικαστική κρίση, που ανοίγει το δρόμο για το "πάγωμα" προστίμων και λουκέτων που έχουν επιβληθεί σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19, η εκτέλεση των κυρώσεων "θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη στον αιτουντα, θέτοντας σε κίνδυνο την υπόστασή του"

CIA και γερμανική ΒΝD παρακολουθούσαν τους πάντες μέσω Ελβετίας!

Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών και η γερμανική ομόλογή της δεν έλεγχαν μόνο μια ελβετική εταιρεία ειδικευμένη στην κρυπτογραφία, αλλά δύο, για να κατασκοπεύουν ευκολότερα ξένες κυβερνήσεις, αποκάλυψε η ελβετική δημόσια τηλεόραση, εξωθώντας Ελβετούς κοινοβουλευτικούς να ζητήσουν να διενεργηθεί νέα έρευνα. Τον Φεβρουάριο, ήρθαν στο φως στοιχεία που συγκέντρωσαν από κοινού η αμερικανική εφημερίδα The Washington Post και η ελβετική γερμανόφωνη δημόσια τηλεόραση SRF. Τα δύο ΜΜΕ αποκάλυψαν τότε ότι η CIA, σε συνεργασία με την BND, είχαν στα χέρια τους από το 1970 τον έλεγχο της εταιρείας Crypto AG, μέσω της οποίας εξασφάλιζαν πρόσβαση σε απόρρητες επικοινωνίες.


Το τοξικό κληροδότημα του Σόιμπλε

Εάν κανείς συνδέσει τις προβλέψεις για την Ευρωζώνη το 2021, με τα οικονομικά μεγέθη της Ελλάδας και με αυτά που προβλέπονται, ασφαλώς δεν θα παραμείνει αισιόδοξος – ούτε ως τραπεζικός καταθέτης. Η απαισιοδοξία βέβαια δεν βοηθάει καθόλου – αφού πάντοτε υπάρχουν λύσεις, ακόμη και στην άκρη του γκρεμού, αρκεί να χρησιμοποιηθεί η τεράστια κρίση ως ευκαιρία, για να επιλυθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος, από μία κυβέρνηση που θα είναι αποφασισμένη να το κάνει. Άλλωστε, όπως έχουν επιβεβαιώσει πολυάριθμες μελέτες σχετικές με το εκ προμελέτης έγκλημα των μνημονίων που στην ουσία διέσωσαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες καταστρέφοντας την Ελλάδα, πρόσφατα επίσης ο Αμερικανός πρόεδρος Obama στα απομνημονεύματα του, η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση για τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων – απαιτώντας για παράδειγμα το άμεσο πάγωμα των πληρωμών τοκοχρεολυσίων, έτσι ώστε να μην είναι υποχρεωμένη να υποτάσσεται στις αγορές, ούτε να διαφεύγουν τόσα χρήματα στο εξωτερικό εμποδίζοντας τη διενέργεια των επενδύσεων που χρειάζεται επειγόντως η οικονομία της. Εάν όμως αρκεστεί απλά στις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις που δεν καλύπτουν ούτε τα ελλείμματα του 2020, συνεχίζοντας να εφαρμόζει την πολιτική των μνημονίων, είναι καταδικασμένη – κάτι που πρέπει να αποφευχθεί, αφού θα ήταν εγκληματικό να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μία Ελλάδα χρεοκοπημένη που θα μικραίνει συνεχώς, δίνοντας τα ανταλλάγματα που θα της ζητούνται κάθε φορά.