MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Δίωξη Μητσοτάκη – Καραμανλή και άλλων 15 για ανθρωποκτονίες με ενδεχόμενο δόλο ζητούν με νέα μήνυση οι συγγενείς των θυμάτων

Την κακουργηματική δίωξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και άλλων 15 πολιτικών προσώπων/στελεχών ζητούν οι συγγενείς των αδικοχαμένων θυμάτων στα Τέμπη, με νέα μήνυση που κατέθεσαν, την ώρα που στη Βουλή εκτυλίσσονται εξοργιστικές σκηνές με την κυβέρνηση να επιχειρεί ξεδιάντροπα τη συγκάλυψη του εγκλήματος, μέσω το πορίσματος που κατέθεσε και ρίχνει τις ευθύνες μόνο στον σταθμάρχη και τους νεκρούς μηχανοδηγούς!
 
Στη συμπληρωματική μήνυση που κατέθεσαν οι συγγενείς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, ζητούν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και για άλλα κακουργήματα για 10 πολιτικούς και 7 στελέχη της HELLENIC TRAIN, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΓΑΙΟΣΕ, του ΟΣΕ και της ΡΑΣ.
 

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα κουκουλωθεί!

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει πολλά να κρύψει στην υπόθεση των Τεμπών, νομίζει ότι θα κερδίσει χρόνο μέχρι το θέμα να ξεχαστεί. Είναι πεπεισμένοι και ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ ότι με το πέρασμα ημερών, εβδομάδων ή μηνών θα ατονήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το έγκλημα που στέρησε τη ζωή από 57 συνανθρώπους μας και βύθισε στο πένθος τις οικογένειές τους. Αυτοί οι υπολογισμοί θα αποδειχθούν εσφαλμένοι.
 

Αποκάλυψη-σοκ: «Οι εμβολιασμένοι κατά Covid-19 έχουν 52% περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν καρκίνο “τούρμπο”»!

«Οι εμβολιασμένοι έχουν αρχίσει να μεταδίδουν ασθένειες και στους ανεμβολίαστους» είπε ο ερευνητής Steve Kirsch
 
Η Ivana Pavic, μία παθολόγος από την Κροατία, σε συομιλία της με τον ερευνητή Steve Kirsch προχώρησε σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη:
 
Οι εμβολιασμένοι κατά Covid έχουν ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες για να εκδηλώσουν καρκίνους «τούρμπο» σε ένα ποσοστό της τάξης του 52%.