MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Η Αλ Κάιντα καλεί σε επιθέσεις κατά του Ισραήλ και των υποστηρικτών του

Η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα κάλεσε τους υποστηρικτές της σε όλο τον κόσμο να διαπράξουν επιθέσεις εναντίον εβραίων, του Ισραήλ και των υποστηρικτών τους. «Είθε ο τζιχάντ εναντίον των εβραίων και των συμμάχων τους να επεκταθεί σε όλη τη γη, τη θάλασσα και τον ουρανό», ανέφερε χθες Παρασκευή μέσω των συνηθισμένων διαύλων προπαγάνδας της. Οι «γιοι του ισλάμ» πρέπει να επιτεθούν στους «σιωνιστές» στους δρόμους του Ντουμπάι, του Αμπού Ντάμπι, της Σαουδικής Αραβίας, του Μπαχρέιν, συνέχισε.
 
Κάλεσε τους συμπαθούντες της και άλλους πιστούς να ενωθούν με αυτόν που αποκάλεσε αγώνα της.
 

Σφυροκοπούν την Γάζα οι Ισραηλινοί, εμπλοκή Xezbollah και Al Qaeda στον πόλεμο - Σοκ από τους 17.500 νεκρούς και τραυματίες

Νέο τελεσίγραφο Ισραήλ, ζητά από τους Παλαιστινίους να φύγουν από τη Γάζα ως τις 4 μ.μ. του Σαββάτου 14/10 
 
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη αποχώρηση εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων από τη Βόρεια Γάζα, η οποία σφυροκοπείται ανελέτητα από τα ισραηλινά βομβαρδιστικά, ενώ η Hezbollah, από τις βάσεις που διαθέτει στο Λίβανο, παρενοχλεί το Ισραήλ από βορρά, με επιθέσεις μικρής εμβέλειας προς το παρόν, αλλά καθημερινές που εγκυμονούν την απειλή να ανοίξει κι άλλο μέτωπο στο Λίβανο.