MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Χάκερ χτύπησαν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ): Ψηφιακός εκβιασμός, με λύτρα σε bitcoins

Μια εξαιρετικά σημαντική υπόθεση ψηφιακού εκβιασμού βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς χάκερ χτύπησαν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ).


Όπως αναφέρεται σε αποκαλυπτικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου Γιάννη Σουλιώτη στην έντυπη Καθημερινή:

Ένα θρίλερ με επίκεντρο τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) βρίσκεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα σε εξέλιξη. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Κ», άγνωστοι κατάφεραν να παραβιάσουν το δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών της εταιρείας και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αρχεία.

Η ψηφιακή επίθεση έγινε αντιληπτή προ ημερών και στην έρευνα για το συμβάν έχουν εμπλακεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Αστυνομία, ενώ τις εξελίξεις παρακολουθεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Σοκάρει τον Ελληνισμό η εικόνα – «Καθεστώς τρόμου» σε Ελλάδα και Κύπρο

( John.k - Οι αρνητές της πραγματικότητας , δηλαδή τα ΜΜΕ και η Κυβέρνηση, ασκούν πλέον βία απροκάλυπτα , και επιμένουν να μην ακούν τις φωνές διάσημων γιατρών και ειδικών, καθώς και την φωνή του κόσμου , και μέσα από βάναυσες και αυταρχικές κινήσεις να προσπαθούν να περάσουν την δικιά τους αντίληψη της πραγματικότητας, που είναι προς όφελος τους φυσικά .... Έτσι λειτουργούν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα , όχι οι δημοκρατίες .... )


Η αστυνομία προβαίνει σε όλο και πιο βάναυσες επιθέσεις…

Στις διαδηλώσεις για τον κορωνοϊό του Σαββατοκύριακου, σε Ελλάδα και Κύπρο, υπήρξαν επεισόδια συλλήψεις και τραυματισμοί, αλλά και μία εικόνα που σοκάρει τον Ελληνισμό, καθώς, όπως καταμαρτυρούν πολίτες, εδραιώνεται «καθεστώς τρόμου» στους δρόμους των πόλεων.