MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Σοκάρει τον Ελληνισμό η εικόνα – «Καθεστώς τρόμου» σε Ελλάδα και Κύπρο

( John.k - Οι αρνητές της πραγματικότητας , δηλαδή τα ΜΜΕ και η Κυβέρνηση, ασκούν πλέον βία απροκάλυπτα , και επιμένουν να μην ακούν τις φωνές διάσημων γιατρών και ειδικών, καθώς και την φωνή του κόσμου , και μέσα από βάναυσες και αυταρχικές κινήσεις να προσπαθούν να περάσουν την δικιά τους αντίληψη της πραγματικότητας, που είναι προς όφελος τους φυσικά .... Έτσι λειτουργούν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα , όχι οι δημοκρατίες .... )


Η αστυνομία προβαίνει σε όλο και πιο βάναυσες επιθέσεις…

Στις διαδηλώσεις για τον κορωνοϊό του Σαββατοκύριακου, σε Ελλάδα και Κύπρο, υπήρξαν επεισόδια συλλήψεις και τραυματισμοί, αλλά και μία εικόνα που σοκάρει τον Ελληνισμό, καθώς, όπως καταμαρτυρούν πολίτες, εδραιώνεται «καθεστώς τρόμου» στους δρόμους των πόλεων.

Ανακοίνωση για την χτεσινή συγκέντρωση «αρνητών των μέτρων κορωνοϊού», όπως του ονομάζουν εξέδωσε η ΕΛΑΣ, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Την 16.00 ώρα χθες (Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021), μετά από κάλεσμα μέσω του διαδικτύου, της “Συντονιστικής Ομάδας-Οργάνωση Δράσεων και Αγώνων” και σύνθημα “Ζητάμε τη ζωή μας πίσω”, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση 650 περίπου ατόμων, στην Πλατεία Συντάγματος.

Παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις των αστυνομικών να αποχωρήσουν από την Πλατεία, ομάδες από τους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν με ρίψεις πετρών, μπουκαλιών, νεραντζιών και άλλων αντικειμένων στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση. Μετά από λίγη ώρα οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.

Προσήχθησαν 26 άτομα και συνελήφθησαν 5.

Τραυματίσθηκαν 2 αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών».
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:


Στην Κύπρο τώρα, κατά την διάρκεια ταυτόχρονων διαδηλώσεων με την Ελλάδα, η 25χρονη Αναστασία Δημητριάδου τραυματίστηκε μετά από απροκάλυπτη εκτόξευση νερού από υδροβόλο της αστυνομίας της Κύπρου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι.

Η 25χρονη καλλιτέχνης έφερε σοβαρά τραύματα με τις εικόνες και το βίντεο της επίθεσης εναντίον της να σοκάρουν.

Δείτε την επίθεση στην 25χρονη: 
 


 

 
Ο θεράπων ιατρός της νεαρής καλλιτέχνιδας Θεόδωρος Ποταμίτης ανέφερε στο AlphaNews.Live ότι η 25χρονη χειρουργήθηκε με την μέθοδο Lazer και διαπιστώθηκε συμπίεση ματιού, που προκλήθηκε λόγω του όγκου νερού που την τραυμάτισε από το υδροφόρο όχημα της Αστυνομίας.

“Είναι σαν να σου χτυπήσει κάποιος στο μάτι με ρόπαλο”

Ο Δρ. Ποταμίτης εξήγησε ότι η Αναστασία υπέστη εσωτερική αιμοραγία και ρήξη αμφιβληστροειδούς χιτώνα και η όραση της παραμένει θολή. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι η νεαρή θα έχει μόνιμη και μη αναστρέψιμη απώλεια όρασης σε ποσοστό 25%.

“Ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει για την Αναστασία γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να υποστή αποκόλληση αμφιβληστροειδούς χιτώνα μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Δεν είναι safe ακόμα γιατί αυτό μπορεί να επέλθει ακόμη και από μια απλή εντριβή του ματιού.” 


 
Πηγή : el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου