MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Μ.Καρυστιανού κατά Κ.Μητσοτάκη: «Αποδείξατε τη φθηνή σας αξία και τη φτωχή αντιληπτικότητά σας»

«Τα αίσχη που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα»
 
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στον ανασχηματισμό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας πως «αποδείξατε τη φθηνή σας αξία και τη φτωχή αντιληπτικότητά σας».
Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών κάνει λόγο για «σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού» των όσων «δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο “μπάζωμα” της αλήθειας των Τεμπών».
 

Gold Switzerland: «Έρχεται ντόμινο καταρρεύσεων παγκοσμίως στην πολιτική και στην οικονομία – Όλα θα διαλυθούν»

Νέες δυσοίωνες προβλέψεις από τον ελβετικό χρηματοπιστωτικό οργανισμό για πλήρη καταστροφή του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού συστήματος
 
H ελβετική επενδυτική εταιρεία Gold Switzerland, «βλέπει» στο προσεχές διάστημα συνεχείς καταρρεύσεις που θα αφορούν την πολιτική, τη γεωπολιτική, τα νομίσματα, το χρέος και τα περιουσιακά στοιχεία και οι συνέπειες των οποίων θα είναι αδιανόητες:
Κοινωνικές αναταραχές, πόλεμος, υπερπληθωρισμός, αποπληθωριστική κατάρρευση περιουσιακών στοιχείων, αθέτηση χρεών και πολλά άλλα.
 
Αλλά, όταν τα πράγματα ρυθμιστούν, θα υπάρξουν αντισταθμιστικές δυνάμεις, όπως τα BRICS και ο χρυσός θα παίξει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.