MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Πέρασαν 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ του κυπριακού λαού στο σχέδιο Ανάν. 24 Απριλίου 2004 είχε γίνει το δημοψήφισμα με το οποίο οι Κύπριοι παρά τη λυσσαλέα προπαγάνδα ,είπαν ΟΧΙ με το συντριπτικό 76%!
 
20 χρόνια μετά ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, μας θυμίζει τι είχε γίνει εκείνη την περίοδο ,αλλά και ποια είναι η εξέλιξη  του Κυπριακού, μέχρι και σήμερα.
 
Συγγραφέας τριών βιβλίων για το σχέδιο Ανάν και την συντριπτική απόρριψη του, ο κ.Κωνσταντακόπουλος μιλά για όσους πολέμησαν εκείνους τους λίγους που υποστήριζαν το ΟΧΙ στην Αθήνα κι όχι να επιλυθεί δήθεν το Κυπριακό.
 

Η ελληνική κυβέρνηση αγωνιά για την ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία και εκποιεί την ελληνική! Έγγραφο για ΕΑΣ

Μεγάλη αγωνία προκύπτει για την τύχη της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας και από τον πρωθυποιυργό και από τους υπουργούς του και από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του…Δίνουν και συμβουλές για το τι πρέπει να γίνει.
 
Την ίδια ώρα όμως οδηγούν την ελληνική αμυντική βιομηχανία στα βράχια! Πρώτα απ΄ όλα τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, όπου η κυβερνητική κοροϊδία σπάει νεύρα. Κοντά 3 χρόνια ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης πήγε στον Υμηττό και έκανε ανακοινώσεις για μετεγκατάσταση του Υμηττού για να δημιουργηθεί στη θέση του …πάρκο υπουργείων!