MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Επιδότηση ρεύματος: Οι μεγάλες παγίδες για τους καταναλωτές

Ο δικηγόρος του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Γιώργος Καλτσάς εντοπίζει τα κενά στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στους λογαριασμούς ρεύματος.


Νίκος Γιαννόπουλος
06 Μαΐου 2022 11:20

Με δήλωσή του στο NEWS 24/7 ο δικηγόρος του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ (που έχει ήδη καταθέσει συλλογική αγωγή για την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς του ρεύματος) Γιώργος Καλτσάς ασκεί κριτική στα μέτρα της κυβέρνησης και εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στις λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει ο κ. Καλτσάς:

"Επί της αρχής πρέπει να επισημάνουμε ότι και ένα ευρώ ελάφρυνση να δει ο καταναλωτής στο λογαριασμό συνιστά κέρδος και σε ό,τι μάς αφορά, προσφέρει ικανοποίηση γιατί κανένας αγώνας τελικά δεν είναι μάταιος.

Fuellmich: «Για αυτό ζούμε τα γεγονότα στην Ουκρανία»

Έρχονται τριγμοί…


Σύμφωνα με τον κορυφαίο νομικό Dr Fuellmich, η υστερία και το χάος που παρατηρείται στον πλανήτη είναι μια συντονισμένη ατζέντα από τις κυβερνήσεις και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να επιτευχθεί η Μεγάλη Επανέκκινηση, ένα ψηφιακό νόμισμα, και πρωτίστως: η Νέα Παγκόσμια Διεθνιστική Τάξη.