MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ίσως να χρειαζόμαστε ψυχίατρο για τον τρόπο χειρισμού των ελληνοτουρκικών! Δρ Ιωάννης Μάζης

«Δεν πάμε καλά στα ελληνοτουρκικά, δείχνουμε να έχουμε σοβαρό πρόβλημα αντίληψης όσων συμβαίνουν σε σημείο που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η λύση μπορεί να δοθεί από την ψυχιατρική»!
 
Ο Δρ Ιωάννης Μάζης μιλά για τα «όσα μας έχουν για μετά» στα ελληνοτουρκικά και είναι όπως πάντα καταιγιστικός. Περιγράφει πως ετοιμάζονται να «μας σερβίρουν» την υποτιθέμενη «λύση».
 
Προτείνει «οι καλοί δημοσιογράφοι που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν συγκεκριμένα ερωτήματα στους πολιτικούς αρχηγούς που διεκδικούν την εξουσία για τα ελληνοτουρκικά και τα εθνικά θέματα». Αναφέρει μερικές από τις ερωτήσεις που πρέπει να γίνουν για να «κρατηθούν» οι απαντήσεις.
 

Μοιράζουν περιουσιακά στοιχεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν;

Το «ενδιαφέρον» της κυβέρνησης της ΝΔ για την αμυντική βιομηχανία είναι γνωστό: 15 δις εξοπλισμοί ,ούτε ευρώ για την ελληνική αμυντική βιομηχανία… Απαξίωση της ΕΑΒ με αναθέσεις έργου σε ιδιώτες… Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα βεβαίως η περιφρόνηση για την κρατική αμυντική βιομηχανία ξεπερνά κάθε φαντασία…
 
Διαλύουν τον Υμηττό αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι τώρα ετοιμάζονται να δώσουν ακόμη ένα περιουσιακό στοιχεείο των ΕΑΣ!
 

Δυστοπία: Χωρίς ασθενοφόρα και Ε.Σ.Υ η Ελλάδα ενώ δόθηκαν 58 δισ ευρώ για την πανδημία, 11 δισ ευρώ για εξοπλιστικά

H κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε οικτρά στον τομέα της Υγείας 
 
Είναι προφανές ότι ο τομέας της Υγείας είναι ο τομέας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε οικτρά.
 
Τα περιστατικά στη Κω και στη Νέα Μάκρη το επιβεβαιώνουν. 

Εν έτη 2023 δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο σε τουριστικό νησί και άνθρωποι σβήνουν επειδή περιμένουν το ασθενοφόρο 5 ώρες.