MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Κώστας Γρίβας, Αυξάνουν την σημασία της Τουρκίας για την Δύση τα γεγονότα σε Ουκρανία και Καζακστάν

Δεν μπορούμε να βλέπουμε τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις αποκομμένες από τις διεθνείς εξελίξεις και την διογκούμενη κόντρα ΗΠΑ - Ρωσίας τονίζει ο καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων Κώστας Γρίβας


Ο καθηγητής εξηγεί ότι στρατηγική των ΗΠΑ είναι ένας διμέτωπος με Κίνα και Ρωσία και η περιοχή της Κεντρικής Ασίας, με πρώτο παίκτη το Καζακστάν είναι αρκετά ασταθής. Πολύ πιθανόν λοιπόν η Δύση και κυρίως οι Αμερικανοί να θελήσουν να παίξουν το χαρτί της αποσταθεροποίησης της περιοχής, όπως άλλωστε έχουν κάνει και παλιότερα. Στο πλαίσιο αυτό η Τουρκία ισχυροποιείται και οι ΗΠΑ θα προστρέξουν στην Τουρκία ώστε να παίξει ρόλο στους Τουρκόφωνους πληθυσμούς της περιοχής.

"Οι Παρδαλές Επαναστάσεις"

- By John.k

Όλες οι "παρδαλές επαναστάσεις" της Νέας Τάξης, βασίζονται στα ευρήματα του Gene Sharp... 

Δοκιμασμένα πράγματα, που λειτουργούν....

Έχουν γίνει πρόσφατα σχετικά στην Ουκρανία, και σε πολλά άλλα μέρη... στην Συρία, στην Ρωσία, στην Ελλάδα, στην Αμερική ... κλπ

R.Fuellmich: «Αποδείξαμε ότι τα εμβόλια προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά από τον Β' ΠΠ - Στόχος τους η Παγκόσμια Διακυβέρνηση»

«Φαρμακοβιομηχανίες διοχετεύουν στην αγορά φονικές δόσεις και δόσεις με απλό φυσιολογικό ορό»
 
Σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έκανε ο γνωστός Γερμανός δικηγόρος, Reiner Fuellmich, ο οποίος ετοιμάζεται για Δίκη ενάντια σε όσους «ενορχήστρωσαν την πανδημία του κορωνοϊού».

Ο Γερμανός δικηγόρος ειδικεύεται παγκοσμίως, στη δίωξη επιχειρήσεων που διαπράττουν απάτες και αποκάλυψε απίστευτα ευρήματα μετά την έρευνα του για την στοιχειοθέτηση της δίκης.

Όπως ομολογεί, πριν την έρευνα που κάνει τώρα, ήταν απολύτως ευθυγραμμισμένος με το συστημικό αφήγημα, αλλά οι υποψίες του άρχισαν, λόγω της εμπειρίας του, από τις διώξεις κατά μεγάλων γνωστών εταιριών για απάτες, καθώς έβλεπε ότι το παιχνίδι ήταν στημένο εναντίον τους σε υποθέσεις στα δικαστήρια, ενώ στη συνέχεια ανακάλυψε με τους συνεργάτες του, πολλά περισσότερα να κρύβονται από πίσω.

#δικο_σας_συναδελφοι

Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας: το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό, αυτό που φωνάζουν ολοένα και περισσότεροι περαστικοί πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια ζωντανών ρεπορτάζ των καναλιών, δεν μου αρέσει. Θα ήθελα να είχε επικρατήσει κάποιο άλλο, χωρίς χαρακτηρισμούς, χωρίς βρισιές. Και μιλάω σοβαρά.

Δεν νομίζω ωστόσο να σκέφτηκαν το ίδιο και οι χρήστες του Twitter αλλά, πάντως, βρήκαν τρόπο να το παρακάμψουν (το σύνθημα). Αλλά όλοι καταλάβαιναν ότι αναφέρονταν σε αυτό. Δείτε τι έκαναν: βάζοντας το hashtag #δικο_σας_συναδελφοι έφτιαχναν σατιρικά τετράστιχα αποφεύγοντας να γράφουν τον τέταρτο στίχο, προσθέτοντας απλώς: «..................». Γράφτηκαν, δίχως υπερβολή, περισσότερα από 50 χιλιάδες στιχάκια.