MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Δημ. Κούβελας : Ανεξήγητη σιωπή για τα φάρμακα μονοκλωνικών αντισωμάτων

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ , Δημήτρης Κούβελας μιλώντας στον 98.4 επανέλαβε ότι για το ίδιο εξακολουθεί να είναι ανεξήγητη η σιωπή σε Ελλάδα αλλά και Ευρωπαϊκό Οργανισμό στην Ε.Ε. τον EMA, για τη μη επίσπευση των διαδικασιών αδειοδότησης φαρμάκων μονοκλωνικών αντισωμάτων, από την στιγμή που με τον ίδιο τρόπο ο FDA στις ΗΠΑ, έχει αδειοδοτήσει δύο τέτοια φάρμακα, που συμβάλουν αποφασιστικά στην ίαση από την μόλυνση ασθενών με ήπια ή μεσαία συμπτώματα Covid-19 μέχρι του σταδίου να μπουν σε μηχανική αναπνευστική υποστήριξη γιατί τότε δεν μπορούν να συμβάλουν σε τίποτα. 
 

Ρόμπερτ Κέννεντυ: «Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία - Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη»

Σε παρέμβαση για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA προχώρησε ο Robert F. Kennedy, Jr γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην προέδρου John F. Kennedy .

Ο Robert F. Kennedy απεύθυνε μήνυμα προς την παγκόσμια κοινότητα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια mRNA λέγοντας το εξής απλό: «Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος»..

Τι αναφέρει αναλυτικά:

Eμβόλιο Pfizer: Πέθαναν δύο εθελοντές μετά τον εμβολιασμό

Οι δύο πέθαναν μετά το εμβόλιο και οι άλλοι τέσσερις αφότου πήραν το φάρμακο placebo


Τη ζωή τους έχασαν δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech κατά του κορωνοϊού, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που δημοσίευσε η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών στις ΗΠΑ πέθαναν έξι άτομα.

Όπως διευκρινίζει σε πίνακα, οι δύο από τους έξι εθελοντές είχαν κάνει το εμβόλιο και οι άλλοι είχαν λάβει το placebo φάρμακο.