MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτοί είναι οι Έλληνες ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ του βομβαρδισμού της Ρωσίας από την Ουκρανία με δυτικά όπλα

Με κίνδυνο τον ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ρωσία
 
Το Ευρωκοινοβούλιο σε ψήφισμά του ζητά να αρθούν όλοι οι περιορισμοί που αφορούν την Ουκρανία αναφορικά με τον βομβαρδισμό ρωσικής επικράτειας σε πολύ μεγάλο βάθος από όπλα τα οποία έχουν παραδοθεί στον στρατό του Ζελένσκι από χώρες του ΝΑΤΟ. 
 
Το ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, αναφέρει ότι, αν δεν αρθούν οι ισχύοντες περιορισμοί, η Ουκρανία δεν μπορεί να ασκήσει πλήρως το δικαίωμά της στην “αυτοάμυνα” βομβαρδίζοντας τη… Μόσχα.
 

Λίγο πριν το χάος: Το Ευρωκοινοβούλιο με 425 ψήφους τάχθηκε υπέρ των χτυπημάτων στην Ρωσία - Οργή Μόσχας... με Sarmat

Οι βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισαν υπέρ της άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στο ρωσικό έδαφος
 
Το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) με 425 ψηφους υπέρ περί άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στη ρωσική επικράτεια οδηγεί σε Παγκόσμιο Πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων, δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Vyacheslav Volodin. 
 
Νωρίτερα, οι βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισαν υπέρ της άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στο ρωσικό έδαφος.