MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Σάββας Καλεντερίδης: Βάρβαρη επίθεση στους Έλληνες

Την τριπλή επίθεση (Τατάρ, Ερντογάν, Ακάρ) σε Ελλάδα και Κύπρο σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης. Η ιστορία της Μεγαλόνησου είναι γνωστή για την ελληνικότητά της. Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο που εξέφρασε ο Ερντογάν. Ανώτατη αρχή του Διεθνούς Δικαίου είναι το δικαίωμα κάθε χώρα να προστατεύει την ασφάλειά της.


Σε κανένα νόμο του Διεθνούς Δικαίου δεν αναφέρεται, ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει άδεια από την Τουρκία για να επεκτείνει τα χωρικά της μίλια στα 12 ν.μ.

Η βάρβαρη επίθεση στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη οι άθλιοι μιλούν για τα δικαιώματα της τουρκικής, όπως λένε αυτοί, της μουσουλμανικής μειονότητας δηλαδή, βάσει της συνθήκης της Λωζάνης, της Δυτικής Θράκης.

Βρετανία: Εμβολιασμένοι το 75,5% των θανάτων με κορωνοϊό! - Κ.Αρβανίτης: Κίνδυνος ότι θα βλάπτουν τα εμβόλια

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κ.Αρβανίτης εξηγεί τα δεδομένα


Προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η βρετανική κυβέρνηση και αναφέρονται στους θανάτους με κορωνοϊό στη χώρα, καθώς το 75,5% των θανάτων είναι εμβολιασμένοι, το 69% μάλιστα με δύο δόσεις.


Τα δεδομένα τα αναλύει ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος προειδοποιεί πως «αν όσο επεκτείνεται μία νέα μετάλλαξη, επιδεινώνονται οι δείκτες ενός εμβολίου, αυτό θέτει την υποψία ότι θα φτάσει κάποια στιγμή που η αναλογία των εμβολιασμένων ανάμεσα σε νοσούντες, σε νοσηλευόμενος και σε θανόντες, όχι απλά θα εξισωθεί, αλλά θα είναι και υψηλότερη από την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό, πράγμα που θα σημάνει ότι όχι μόνο δεν προφυλάσσουν, αλλά βλάπτουν κιόλας (προφανώς λόγω του ήδη διαπιστωμένου φαινόμενου της ADE νόσησης, που είναι ιδιαίτερα έντονο απέναντι στην Δέλτα)».