MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

AFLDS: Αντίκτυπος των Εμβολιασμών στη Θνησιμότητα Covid-19 σε Σχέση με τα Αποτελέσματα που Υπόσχονται οι Παρασκευάστριες Εταιρείες

Μια απεικόνιση της θνησιμότητας COVID σε όλο τον κόσμο, που εξετάζει τον αντίκτυπο των εμβολιασμών, δοκιμάζοντας την υπόθεση ότι είναι έως και 97% αποτελεσματικά στη μείωση της θνησιμότητας (διακεκομμένη κόκκινη γραμμή).


Δείτε το στιγμιότυπο της Ελλάδας και παρακάτω το βίντεο με όλες τις χώρες ανά τον κόσμο:
 

Πρόστιμα 358.900 ευρώ και 16 συλλήψεις από 14 έως 16 Μαΐου

( John.k - Επίσης η αστυνομία στην Ελλάδα καταλαβαίνει αμέσως, βάση της σκληρής εκπαίδευσης που έχει, ποιοι είναι Έλληνες και έχουν περιουσιακά στοιχεία και τους αξίζει το πρόστιμο, και ποιοι όχι … )
 
Πρόστιμα ύψους 358.900€ και κύρωση αναστολής λειτουργίας (15) ημερών σε δεκαέξι (16) επιχειρήσεις επιβλήθηκαν συνολικά από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία), από 14-16.05.2021 σε συνολικά 210.713 ελέγχους που κατέγραψαν 788 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.

Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (164.743).

Οργή του Έρικ Κλάπτον για τις σοβαρές παρενέργειες που είχε από το AstraZeneca

Aποκάλυψε ότι «αχρηστεύτηκαν» τα χέρια και τα πόδια του


Έξαλλος με την «προπαγάνδα» αναφορικά με την ασφάλεια των εμβολίων είναι ο Έρικ Κλάπτον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εκδήλωσε «καταστροφικές παρενέργειες» μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, που τον έκαναν να φοβηθεί ότι ίσως να μην καταφέρει να παίξει ξανά μουσική.

Ο θρυλικός κιθαρίστας και σκεπτικιστής σε ό,τι αφορά τα lockdowns αποκάλυψε ότι «αχρηστεύτηκαν» τα χέρια και τα πόδια του. Σε μήνυμά του προς τον παραγωγό του έγραψε: «Εκανα την πρώτη δόση του ΑstraΖeneca και αμέσως εκδήλωσα σοβαρές παρενέργειες που διήρκεσαν 10 ημέρες».

Η «Ποιοτική» Επιτήρηση και τα αντικρουόμενα στοιχεία Μελών της Επιτροπής, ΕΟΔΥ

Η εκπομπή στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη, ανέλυσε διεξοδικά, την προβληματική της αναγόρευσης από της Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, αλλά και Υπουργούς, σε «ποιοτική» επιτήρηση, με την χρήση στρατηγικά πλέον του αυτοδιαγνωστικού τεστ. 
 
Ακόμη χειρότερα που παρέθεσε με αριθμούς και στοιχεία την μεγάλη αντίφαση και ανακολουθία δεδομένων, έτσι όπως εκφέρονται σε δημόσιες ανακοινώσεις από τους Ειδικούς της Επιτροπής που δεν φαίνεται για το ίδια μέθοδο να συμφωνούν στους αριθμούς ακόμη και στην ίδια ενημέρωση μεταξύ τους, αλλά και με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, οποίος ομοίως εμφανίζεται να χρησιμοποιεί δεδομένα , για το ίδιο ζήτημα λες και έχει δύο διαφορετικές βάσεις που δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα .