MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Από το κακό στο χειρότερο: Η Microsoft κλείνει γραφεία και απολύει εργαζομένους

Τι δήλωσε χθες ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας
 
Από το κακό στο χειρότερο πάει η οικονομία της χώρας, με τις βλέψεις της κυβέρνησης για επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα να πηγαίνουν στράφι.
 
Το Data Center στο οποίο θα επένδυε ο αμερικανικός κολοσσός παραμένει μέχρι και σήμερα στα χαρτιά και αυτό γιατί τα σχέδια του ομίλου της Microsoft «ναυάγησαν» γύρω από την  ελληνική θυγατρική της.
 

Το Ισραήλ κηρύσσει διωγμό κατά των χριστιανών. Συντελειακή εξέλιξη..Κατατέθηκε σχέδιο νόμου για απαγόρευση διάδοσης χριστιανισμού με όποιο μέσο σε ΜΜΕ, διαδίκτυο και σχολεία. Όποιος εξηγεί χριστιανισμό σε ενήλικα φυλακίζεται!!

Το Ισραήλ κηρύσσει διωγμό κατά των χριστιανών. Συντελειακή εξέλιξη…Ένα ακόμη βήμα προς την Αποκάλυψη και τη γενίκευση του πολέμου..Στο Ισραήλ κατατέθηκε ένα σχέδιο νόμου στοχεύοντας στην απαγόρευση της διάδοσης του χριστιανισμού με κάθε μέσο ακόμη και σ΄ενήλικες και η διδασκαλία της Καινής Διαθήκης στα σχολεία. Απαγορεύεται η διάδοση ή και εξήγηση του χριστιανισμού μέσω διαδικτυακών βίντεο, διαδικτυακών άρθρων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γραπτής λογοτεχνίας και άλλων μορφών μέσων ενημέρωσης. Οι παραβάτες απειλούνται με φυλάκιση. Το Ισραήλ και επίσημα διώκει το χριστιανισμό στους Αγίους Τόπους. Παραβιάζει τ’ αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα περί θρησκευτικών ελευθεριών.. Η διαπάλη για το θέμα έχει περάσει τον Ατλαντικό. Έπεσαν οι μάσκες…Το ρεπορτάζ είναι από την ισραηλινή Haaretz σε προχθεσινό της άρθρο…..
 

Η ΕΥΔΑΠ που την θέλουν ιδιωτική έδωσε πάνω από 1 εκ. ευρώ για διαφήμιση!!! Αποκάλυψη των Data Journalists

Δυο λίστες  με πληρωμές της ΕΥΔΑΠ σε δεκάδες ΜΜΕ τα τελευταία δυο χρόνια φέρνουν σήμερα στο φως οι Data Journalists. Πρόκειται για ποσά άνω του 1.000.000 ευρώ που δόθηκαν, ως διαφημιστική δαπάνη, σε sites από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 9η Νοεμβρίου 2022 και για ακόμα 532.000 ευρώ που μοιράστηκαν σε εφημερίδες το διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2022έως και 11 Νοεμβρίου 2022.
 
Ο τρόπος που δόθηκαν τα χρήματα της – ακόμα δημόσιας – εταιρείας ύδρευσης πρωτευούσης, προκαλεί σωρεία ερωτημάτων για τον τρόπο με τον οποίο δαπανώνται τα λεφτά των φορολογούμενων.
 

Γιώργος Ρωμανός: Το κράτος της Μεταπολίτευσης σκοτώνει τους πολίτες του

Γιώργος Ρωμανός
Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής
 
Το κράτος της Μεταπολίτευσης σκοτώνει τους πολίτες του
 
Τα πρώτα 27 (!) χρόνια –από τα 50 της Μεταπολίτευσης, μετά το 1974 – ο Ενιαίος Κυβερνητισμός[1] επέτρεψε και ενθάρρυνε την πολιτική Τρομοκρατία, ως το 2002. Τα κόμματα που τον απαρτίζουν διοικούν μέχρι σήμερα έχοντας απόλυτη συμφωνία σε όλα τα μεγάλα θέματα πολιτικής που καταστρέφουν την χώρα μας: «Πρέσπες», Βίαιος εποικισμός Ελλάδος, Ενδοτισμός σε Τουρκία-ΑΟΖ, Κορονοϊός κ.π.α. Ταυτόχρονα, το Κράτος αυτού του Κυβερνητισμού σκοτώνει τους πολίτες του, μέσα από πάγια εγκληματική αποδιοργάνωση και φονικές παραλήψεις των πολιτικών και στρατιωτικών υπηρεσιών του.