MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

«Αρχισυντάκτης» το Μαξίμου σε «Πρώτο Θέμα» και «Liberal»

Τους στέλνουν σημειώματα από το Μέγαρο Μαξίμου τι να γράφουν και αυτοί μετά το γράφουν; Τους λένε που να εστιάσουν και που να χτυπήσουν τον Τσίπρα και αυτοί μετά το κάνουν;

Το κακό είναι ότι κατά λάθος δύο ΜΜΕ, από απροσεξία, το «Πρώτο Θέμα» και το «Liberal», δημοσίευσαν ένα τέτοιο σημείωμα, όπως έγραψε η «Αυγή».

Οι 5 Biden: Μια από τις πιο διεφθαρμένες οικογένειες της Αμερικής βρίσκεται κοντά στο να ελέγξει.... την Προεδρία των ΗΠΑ

Όταν ο Joe Biden ήταν αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατάφερε να αποκτήσει διασυνδέσεις με πολλές χώρες και να προωθήσει τα μέλη της οικογένειας του 
 
Μια από τις πιο διεφθαρμένες οικογένειες της Αμερικής βρίσκεται κοντά στο να ελέγξει την Προεδρία των ΗΠΑ αναλύει το Breitbart News.
 
Με βάση τις δημοσκοπήσεις ο Biden των δημοκρατικών πορηγείται 7,5 μονάδες με ποσοστό 51,1% έναντι του Trump 43,6% αν και υπάρχουν και ελάχιστες εταιρίες δημοσκοπήσεων που αναφέρουν ότι θα κερδίσει ο Trump π.χ. η Rasmussen προβλέπει ότι ο Trump θα λάβει 48% έναντι του Biden 47%. 
 
Στην ανάλυση επισημαίνεται πως τα μέλη της οικογένειας του Joe Biden - που ονομάστηκαν Biden Five - κέρδισαν πολιτικές διασυνδέσεις και επιρροή.
 
Η Biden Five αποτελείται από τον γιο του Joe Biden, τον Hunter Biden. 
 

Τι αλήθεια συμβαίνει με τις τράπεζες;

Ο πτωχευτικός κώδικας ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την νομοθετική ασυδοσία και ασυλία που απολαμβάνουν οι τράπεζες και τα στελέχη τους. Είχε προηγηθεί η σκανδαλώδης τροποποίηση του ποινικού κώδικα από την κυβέρνηση που απάλλασσε αναδρομικά τα τραπεζικά στελέχη από κάθε ποινική ευθύνη για απιστία στην χορήγηση θαλασσοδανείων στους μεγαλόσχημους.
  

Δικηγόρος - Μέλος κίνησης Πράττω

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι αν και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας έχουν αντλήσει (από τον περασμένο Μάρτιο) περί τα 26,6 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και μάλιστα με αρνητικό επιτόκιο, εν τούτοις από αυτά τα χρήματα η κυβέρνηση δεν φρόντισε ούτε ένα ευρώ να πάει στην πραγματική οικονομία. Τους μόνους που δανείζουν είναι τους μεγαλοκεφαλαιούχους και τους ημετέρους, αφήνοντας τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες στην μοίρα τους.

Οι νέες απαγορεύσεις εν όψει γενικού lockdown στις 8/11: «Μάζεμα» από 21:00 στα σπίτια - Υποχρεωτικές οι μάσκες παντού

( John.k - Όποιος συλλαμβάνεται να κυκλοφορεί χωρίς Papiere θα εκτελείται για παραδειγματισμό. Θα του δημεύεται η περιουσία. Και θα οδηγούνται στην kommandantur οι συγγενείς του για βασανιστήρια, μαζί με άλλους 10 τυχαία επιλεγμένους πατριώτες. :)
 
Οριστική η απόφαση για lockdown στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στους οποίους έχει δοθεί πλέον απόλυτη εξουσία από την ελληνική κυβέρνηση.

Στη διάσκεψη «κλείδωσαν» οι νέες απαγορεύσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν το αργότερο την την Παρασκευή (30/10) και αναμένεται να «βυθίσουν» ακόμα περισσότερο την ελληνική οικονομία και είναι «προκαταβολή» για την γενική καραντίνα στον πληθυσμό που αναμένεται μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

Γρηγόρης Πετράκος : Ακούστε την έρευνα του για την πανδημία

Κορωνοϊός: Ακούστε την έρευνα του, πριν κατεβάσουν το ΒΙΝΤΕΟ με φασιστικό τρόπο 

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος τα λέει “έξω από τα δόντια” δίχως φόβο

Όλα τα στοιχεία της έρευνάς μας σε 20 λεπτά

Για όποιον νοιάζεται.