MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

«Ένα το δόγμα μας προς Τουρκία: δεν υπάρχουν θερμά επεισόδια, μόνο ολοκληρωτικός πόλεμος»-Στ.Σταυρόπουλος

Ο Στάθης Σταυρόπουλος ο γνωστός ΣΤΑΘΗΣ αναλύει την γεωπολιτική, οικονομική, πολιτική κατάσταση ίσως καλύτερα κι απ ΄ ότι την σκιτσάρει!


Στη συνέντευξη του στο militaire.gr σχολιάζει και αναλύει την κατάσταση με ρεαλισμό .

Για τον πόλεμο:

«Μας κυβερνούν λύκοι που οδηγούν τον πλανήτη στην καταστροφή…Κανένας τους δεν θέλει να ηττηθεί και γι ΄ αυτό όλοι θα «πατήσουν το κουμπί».

«Όλα θυμίζουν την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν όλοι προσπαθούσαν να τον σταματήσουν και ότι έκαναν οδηγούσε στη συνέχιση του…»

Αντώνης Φώσκολος: Πέρα από κάθε φαντασία τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης- Θα τροφοδοτούν την Ευρώπη

Ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά στην εκπομπή της 01-09-2022

Είστε Έτοιμοι Για Την Επανάσταση;

Μετάφραση
: Απολλόδωρος
 
Οι ελίτ έχουν υπερβάλει εαυτόν και πάρα πολλοί αγρότες ξυπνούν και αντιλαμβάνονται την μεγάλη απάτη. Μια συρροή παραγόντων οδηγεί σε μια αναπόφευκτη κατάρρευση του σημερινού κοινωνικού παραδείγματος.
 
Έχω μάθει περισσότερα τα τελευταία δύο με τρία χρόνια απ’ όσα έμαθα στη διάρκεια της ζωής μου μέχρι την έλευση του COVID, τόσο ανεπίσημα μέσω της ανάλυσης δεδομένων, της παρατήρησης των ανθρώπων στην κοινωνία και κυρίως μέσω της συνεργασίας μου με μερικά από τα πιο απίστευτα μυαλά στον κόσμο, όσο και επίσημα μέσω των προγραμμάτων σπουδών της επιστήμης, της ιστορίας και της πολιτικής που υποχρεώθηκα να μελετήσω για να δημιουργήσω τη σκαλωσιά των γνώσεών μου.
 

Ύποπτη η στάση της κυβέρνησης έναντι του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου

Επικίνδυνη σιωπή και αδιαφορία που γεννά υποψίες


Η ηχηρή παρέμβαση της Ινδίας για την κατάφωρη παραβίαση και περιφρόνηση των αποφάσεων του ΟΗΕ για την Λιβύη από την Τουρκία, εγείρει τεράστιο θέμα για την στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είναι αδιανόητο να κάνει μία τέτοια παρέμβαση η Ινδία που βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου και την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση να σιωπά προκλητικά, την ώρα που η Ελλάδα συνορεύει με την Λιβύη! Εκτός εάν ο κύριος Μητσοτάκης θεωρεί ότι δεν συνορεύουμε πλέον με την Βορειοαφρικανική χώρα. Όπως ακριβώς ισχυρίζεται η Τουρκία με το κατάπτυστο μνημόνιο που υπέγραψε με την κυβέρνηση του αχυρανθρώπου Σαράτζ και το οποίο έχει αναρτηθεί στον ΟΗΕ.