MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ο εκφασισμός της Ελλάδας

Εάν δεν εκκαθαριστεί το βρώμικο εγχώριο πολιτικό σύστημα που απομυζεί ακατάπαυστα την πατρίδα μας για πάρα πολλές δεκαετίες, εξορίζοντας τα παιδιά μας και παραδίδοντας τη χώρα βορά στις ξένες κατοχικές δυνάμεις, παράλληλα με την κατακρεούργηση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, η πατρίδα μας θα τελειώσει ως Έθνος.

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά: όταν οι Πολίτες δεν ερωτούνται με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η παράδοση του ονόματος, της ιθαγένειας και της γλώσσας της Μακεδονίας, τότε πρόκειται για φασιστική αντίληψη διακυβέρνησης – χωρίς καμία διάθεση υπερβολής.

Τι σημαίνει φασιστική αντίληψη εν προκειμένω; Ξανά πολύ απλά, φασίστας είναι αυτός που ταυτίζεται με ένα ολόκληρο Έθνος ή με μία ομάδα και που απαιτεί να μιλά εκ μέρους τους. Κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των άλλων και που είναι πρόθυμος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πετύχει τους στόχους του, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής και ψυχολογικής βίας».

Έτοιμη να τινάξει την ΕΕ στον αέρα η Ιταλία – «Θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για έξοδο από το ευρώ»

Βόμβα είχαμε πριν λίγο από την Ιταλία. Οι δηλώσεις προκαλούν ήδη αναταραχή στις Βρυξέλλες, καθώς εμμέσως ο ευρωσκεπτικιστής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γειτονικής χώρας, Paolo Savona έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 

«Αν και η κυβέρνησή μας είναι δεσμευμένη προς το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, η Ιταλία θα πρέπει να είναι έτοιμη και για ένα σενάριο εξόδου από το ευρώ», τόνισε σήμερα ο ευρωσκεπτικιστής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γειτονικής χώρας, Paolo Savona.

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ – Στο Υπερταμείο ο Λευκός Πύργος

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ

Στο Υπερταμείο ο Λευκός Πύργος, η Ροτόντα, η Αγία Σοφία, το Επταπύργιο και αρχαιολογικοι χώροι της Βεργίνας. 

Συνολικά 2.392 ακίνητα που βρίσκονται εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από αυτά τα 1.954 βρίσκονται στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, 126 στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, 120 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, 74 στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, 56 στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, 39 στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και 23 στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.