MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Γρ.Γεροτζιάφας:Τα νέα δεδομένα για τη Covid σε αγγεία του εγκεφάλου και το Ελληνικό αντι-παράδειγμα

Ο καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και επικεφαλής του Τμήματος Αιμόστασης – Αγγείων στο Νοσοκομείο Τενόν στο Παρίσι , Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας σήμερα στον 98.4 , υποστήριξε ότι πλέον οι μελέτες και οι παρατηρήσεις , δείχνουν ένα σοβαρό ποσοστών νοσούντων από Covid, να εμφανίζουν και εγκεφαλικά προβλήματα και όχι μόνο αιματολογικής υφής στα αγγεία. 
 
Όπως τόνισε στη Γαλλία, έχει εμπεδωθεί πλέον η αντίληψη ότι με την νόσο αλλά και την πανδημία δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά σε αντίθεση με την Ελλάδα που είναι αντι-παράδειγμα, ακολουθείται μια συνολική πολιτική υγείας από την πρωτοβάθμια έως τις πανεπιστημιακές κλινικές, όπου όλα τα «όπλα» δημόσιας υγείας και όχι μόνο τα εμβόλια, χρησιμοποιούνται για όλους τους πολίτες χωρίς αδιέξοδους αποκλεισμούς , με κυρίαρχη τάση την αντιμετώπιση ιού και νόσου στα πρώτα στάδια εκδήλωσης . 
 

Πύρινος Λόγιος : Απίστευτο και τρομακτικό! Πώς η Pfizer ελέγχει, εκβιάζει και “φιμώνει” όλες τις κυβερνήσεις της Δύσης!

Είναι απίστευτο το πόσο χαμηλά έχει πέσει η Δύση! Έχει παραδοθεί ψυχή τε και σώματι, σε μια εταιρία-τέρας, η οποία δεν παράγει μόνο δηλητήρια που σκοτώνουν, αλλά κατοχυρώνει κι όλας το δικαίωμα μέσω των συμβολαίων που υπογράφει με κάθε χώρα, ότι αν δεν εκτελεστούν κάποιοι όροι κατά γράμμα, να προβαίνει σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, ακόμη και τέτοιων που αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας με την οποία συμβάλλεται! Και όλα αυτά για ένα εμβόλιο ή για ένα φάρμακο που δεν σώζει, αλλά σκοτώνει!


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ειλικρινά συμπρατριώτες μου, έρχονται στιγμές που πραγματικά δεν ξέρω με τι ακριβώς έχουμε μπλέξει ή μάλλον, σε τι ακριβώς μας ΕΧΟΥΝ μπλέξει! Μόλις χτές το βράδυ, έλαβα από έναν πολύ καλό συνάδελφο καθηγητή

Η επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ: Δημιουργεί μια νέα Google! – Μάζεψε σε δύο ημέρες 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Θέτει εν νέου υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ


Η νέα εποχή στα social media, αλλά και γενικότερα στην εποχή του διαδικτύου, αφού τελικά το εγχείρημα είναι πολύ μεγαλύτερο από ενός Facebook ή ενός Twitter, αφού πρόκειται για ένα δημιούργημα στιλ Cloud της Google, δηλαδή μία νέα Google ή μία το αντίστοιχο AWS της Amazon έρχεται μέσω του κολοσσού Trump Media & Technology Group.

Η αξία του νέου εγχειρήματος εκτοξεύτηκε ήδη στα 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού όλοι θέλουν να αγοράσουν αυτό που υπόσχεται να «σπάσει» την παντοκρατορία των νυν social media και της Google και Amazon που απέδειξαν ότι ελέγχονται από συγκεκριμένα κέντρα, κατά την πρόσφατη εξέγερση στις ΗΠΑ που οδήγησε στην κατάληψη του Καπιτώλιου πέρσι τον Ιανουάριο.