MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

«Αυτά τα έλεγαν οι ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ, τώρα τα ακούμε από εσάς»! Στρίμωξαν τον Σαρηγιάννη για τους δήθεν θανάτους COVID

ΧΑΜΟΣ με τους δήθεν θανάτους COVID…


O Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής του τμήματος Χημικών Μηχανικών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), βρέθηκε αρκετά στριμωγμένος σε τηλεοπτικό σταθμό στον απόηχο της παραδοχής της κυβέρνησης και τηλέ-ειδικών πως τόσο καιρό κατέγραφαν θανάτους COVID, ενώ δεν ήταν.

Σε μια στιγμή ο δημοσιογράφους τον λέει:

Foxnews: Η Ελλάδα βιώνει το δικό της «Watergate»!

«Οι εκκλήσεις για παραίτηση του Πρωθυπουργού αυξάνονται» – Πως συνδέουν οι Αμερικανοί την αστάθεια με τη… Ρωσία


Μας πήρανε χαμπάρι και μας σφυροκοπούν… Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν εκτενείς αναφορές τις τελευταίες ημέρες στο σκάνδαλο των υποκλοπών που συνταράσσει την Ελλάδα (ή θα έπρεπε να τη συνταράσσει τουλάχιστον…), αλλά και τη δεινή θέση που βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μετά το Politico, το οποίο έχει… πάρει σβάρνα τον Έλληνα Πρωθυπουργό και για τα θέματα της ελευθερίας του Τύπου, έρχεται το αμερικανικό Foxnews να κάνει αναφορά στην υπόθεση των υποκλοπών, χρησιμοποιώντας τις λέξεις «Watergate» (σ.σ. με αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ) και «πολιτικό σκάνδαλο».