MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Πυρ και μανία ο Κ. Γρίβας: Στην Ελλάδα υπάρχει 5η φάλαγγα που φτάνει μέχρι τα κοινωνικά δίκτυα-Είναι ο...φερετζές μας

"Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι προδότες όχι εξ επαγγέλματος αλλά εκ φύσεως ενώ υπάρχουν και αυτοί που μισούν την Ελλάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά
 
Πυρ και μανία ήταν ο γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής Κώστας Γρίβας μιλώντας σε εκπομπή της Άμυνας και Γεωστρατηγικής, αναφέροντας ότι η χώρα μας είναι σε κρίση και εντός της δρα μια 5η φάλαγγα υπέρ των Πρεσπών του Αιγαίου.
 
Ο ίδιος ανέφερε : "Η χώρα εξυπηρετεί τα δυτικά συμφέροντα που υποτίθεται ότι εξυπηρετούμε εμείς εδώ, για μένα αυτός είναι ο φερετζές, δηλαδή υποτίθεται ότι κάνουμε ότι μας λένε οι Αμερικανοί, αλλά φοβάμαι όμως ότι πλέον έχουμε καταντήσει σε ένα σημείο αυτός να είναι ο φερετζές επαναλαμβάνω, και από κάτω να είναι το σιδερένιο το βελούδινο χέρι της Άγκυρας.
 

Αποθέωση της δικαστικής αυθαιρεσίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Sic volo, sic jubeo (Έτσι θέλω, έτσι αποφασίζω)
 
Την 30-7-2024 με Ανακοίνωση Εισαγγελέα Αρείου Πάγου γνωστοποιήθηκε ότι 15.304 παρακολουθήσεις της ΕΥΠ ήταν “απολύτως νόμιμες”, ότι πολιτικοί, δικαστικοί, στρατιωτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι παρακολουθούντο από ιδιώτες με παράνομο λογισμικό κάτω από τη μύτη κρατικών αρχών και ότι τέσσερις ιδιώτες κατηγορούνται για πλημμελήματα.
 

Tι προκάλεσε το παγκόσμιο sell-off στα Χρηματιστήρια – Εικόνα 2008 σε όλες τις κεφαλαιαγορές – Τι θα προκληθεί αν συνεχιστεί

«Βουτιά» στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά την κατάρρευση των ασιατικών αγορών
 
«Βουτιά» καταγράφεται αυτή τη στιγμή στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί στα επίπεδα του 5% και κάτω από τις 1.400 μονάδες ακολουθώντας το παγκόσμιο  sell-off, το οποίο έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες υπό το φόβο μίας μεγάλης οικονομικής ύφεσης στις ΗΠΑ.