MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Η συνεχής πορεία παρακμής των Ελλήνων

Είναι αδύνατον να καταλάβουμε γιατί δεν ενδιαφέρεται καμία κυβέρνηση για την παραγωγή πλούτου – χωρίς την οποία η Ελλάδα θα λεηλατηθεί εντελώς από τους δανειστές της, με τα Υπερταμεία τους κοκ., με τελικό αποτέλεσμα να καταλήξει στα σκουπίδια της ιστορίας. Όταν διαπιστώνει βέβαια κανείς πως λίγες ημέρες πριν τις εκλογές το βασικό θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι οι βίλες των πολιτικών, απογοητεύεται εντελώς  – αφού σημαίνει πως έτσι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το μέλλον της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, παρά το ότι έχουν την τύχη να ζουν σε μία πάμπλουτη, πολλαπλά προικισμένη χώρα. Σε μία χώρα που θα μπορούσε να πετύχει θαύματα – απλά και μόνο με μία συνετή, ορθολογική και δίκαιη διαχείριση των οικονομικών της.
.

Ο FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) επιβεβαιώνει το οξείδιο του γραφενίου σε εμβόλια mRNA για τον COVID-19 αφού αναγκάστηκε να…

… δημοσιοποιήσει εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ!
 
Ο FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) επιβεβαιώνει το οξείδιο του γραφενίου σε εμβόλια mRNA για τον COVID-19 αφού αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ
 
Τα εμβόλια Covid-19 βρίσκονται στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων από την εισαγωγή τους, με πολλά ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.
 
Υπήρχαν επίσης εικασίες ότι οι ενέσεις Covid-19 μπορεί να περιέχουν ίχνη οξειδίου του γραφενίου, μια εξαιρετικά τοξική και καθαρή ουσία.
 
Οι ιατρικές ρυθμιστικές αρχές, με την υποστήριξη του mainstream, έχουν επανειλημμένα αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς.
 

Ιστορική στιγμή στις ΗΠΑ - Ενώπιον Δικαστηρίου χωρίς χειροπέδες ο Trump - Συναγερμός στη Νέα Υόρκη

Δεν θα αποφύγει φωτογραφίσεις και δακτυλικά αποτυπώματα – Trump: Οι ΗΠΑ έπεσαν, αλλά θα σώσουμε το έθνος το 2024
 
Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τις ΗΠΑ καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στη Νέα Υόρκη ως κατηγορούμενος για την υπόθεση της Stormy Daniels, της πορνοστάρ με την οποία φέρεται πως είχε ερωτική επαφή το 2006 και στην οποία κατέβαλε το ποσό των 130.000 δολαρίων για να εξαγοράσει τη σιωπή της το 2016, όταν και διεκδικούσε την αμερικανική προεδρία.

Οι κατηγορίες κατά του Trump - είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που βρίσκεται αντιμέτωπος με την αμερικανική Δικαιοσύνη -  αφορούν κυρίως όχι αυτή καθεαυτή την υπόθεση της συνεύρεσης ή της εξαγοράς της Stormy Daniels, αλλά κυρίως το πώς δηλώθηκαν τα χρήματα για την εξαγορά της ως δαπάνες στο πλαίσιο της τότε προεκλογικής εκστρατείας του Trump, κάτι που συνιστά παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων.
 

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Ένα τσουβάλι χρυσό για μια σακούλα πορτοκάλια!

Και ξαφνικά, η Τουρκία μας κάνει “επίθεση φιλίας”. Είναι άραγε αιτία η βοήθειά μας στο δράμα με τους πολύνεκρους σεισμούς, ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Φτάσαμε να μιλάμε για “νέα σελίδα” στις διμερείς σχέσεις, με την Τουρκία να προσφέρει υποστήριξη στην Ελλάδα για να εκλεγεί μη μόνιμο μέλος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και η Ελλάδα να υποστηρίζει την Τουρκία για τη θέση του γ.γ. στον ΙΜΟ (Διεθνής Οργανισμός Ναυτιλίας). Γιατί καίγεται ο Ερντογάν για την θέση αυτή;
 
Ο ΙΜΟ κατατάσσει τις χώρες σε τρεις κλάσεις. Μέλη του Συμβουλίου για τη διετία 2022-23. Στην Κατηγορία A είναι 10 κράτη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την παροχή διεθνών υπηρεσιών ναυτιλίας: Ελλάδα, Κίνα, Ιταλία, Ιαπωνία, Νορβηγία, Παναμάς, Νότια Κορέα, Ρωσία, Βρετανία και ΗΠΑ. Στην Κατηγορία Β είναι 10 κράτη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το διεθνές θαλάσσιο εμπόριο: Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 

O «Dr Doom» Νουριέλ Ρουμπινί προειδοποιεί: «Έρχεται μία μεγάλη οικονομική κρίση που θα συντρίψει τις τράπεζες»

«Θα έχουμε ανώμαλη προσγείωση» 
 
Νέα προειδοποίηση απηύθυνε μέσω του Bloomberg, ο διακεκριμένος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, γνωστός και ως «Dr Doom», ο οποίος αναφέρει ότι πρέπει να αναμένουμε μία κρίση ρευστότητας που μπορεί να λάβει εκθετικές διαστάσεις και θα συντρίψει τις τράπεζες.
 
Ο οικονομολόγος, αντίθετα με το κυρίαρχο αφήγημα της ήπιας προσγείωσης, από την αρχή «προφήτευε» τη δύσκολη κατάσταση στην οποία θα περιέλθουν αγορές και οικονομίες λόγω του εκρηκτικού μείγματος πιστωτικής ρευστότητας, αυξανόμενου πληθωρισμού και αύξησης των επιτοκίων.