MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Η Μαρία Καρυστιανού ξεγυμνώνει ξανά όσους προσπαθούν να «σβήσουν» το έγκλημα των Τεμπών!

Και ξαφνικά 14 μήνες μετά από το έγκλημα των Τεμπών εμφανίζεται ένας δικηγόρος που υποοστηρίζει ότι το έγκλημα των Τεμπών έγινε με …σαμποτάζ!!! Λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές στις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη «πουλάει» σταθερότητα αλλά δεν μπορεί να δώσει ΜΙΑ πειστική απάντηση για το πως χάθηκαν 57 ψυχές!
 
Τα έχουμε ξανακούσει αυτά από τη ΝΔ…Στις φωτιές του 2007, όταν χάθηκαν 84 άνθρωποι! Τότε για μερικές ώρες κυκλοφόρησαν το σενάριο ότι κάποιοι ,κάπου ,κάποτε πετούσαν στουπιά! Γρήγορα το σταμάτησαν …
 
Η Μαρία Καρυστιανού ξεγυμνώνει τη νέα προσπάθεια αποδόμησης της προσπάθειας των συγγενών των νεκρών στα Τέμπη.
 

Π. Ασλανίδης, Τέμπη: «Το κράτος ήθελε τη συγκάλυψη του αιώνα, πήγαν τα ευρήματα στο σπίτι του δολοφόνου»

«Τους ενδιαφέρει μόνο να μη χάσουν τις καρέκλες και τα ποσοστά», ξέσπασε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων
 
Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, μετά την απόφαση της εισαγγελέως Εφετών Λάρισας να κάνει δεκτή την προσφυγή του Παύλου Ασλανίδη, πατέρα θύματος, κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών.
 
«Τη μήνυση, την πρώτη φορά, την είχε απορρίψει η πρώτη εισαγγελέας, δεν βρήκε καμία παράβαση από τα συγκεκριμένα άτομα και ούτε καν την έστειλε στον Άρειο Πάγο όπως όφειλε. Με λίγα λόγια, πήγε να τη βάλει στο συρτάρι», εξήγησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Ασλανίδης και συνέχισε: