MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Νέα στοιχεία για την Σακελλαροπούλου σε σχέση με την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Tις φοβερές καταγγελίες που κάνει η Ειρήνη Μαρούπα, η δικηγόρος που εκπροσώπησε τις Παμμακεδονικές οργανώσεις στην αίτηση της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε στο ΣτΕ και στο οποίο προήδρευε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Οι καταγγελίες έγιναν στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. 

Ιδού τι λέει συνοπτικά:…Θα αποκαλυφθεί ποια είναι η κ. Σακελλαροπούλου, η προτεινόμενη Πρόεδρος Δημοκρατίας. Θεωρώ αδιανόητο να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας αυτή η κυρία. Αν έχουν στοιχειώδες φιλότιμο οι βουλευτές της ΝΔ και αν τρέχει ελάχιστη σταγόνα αίματος ελληνικού, πρέπει να αποχωρήσουν από αυτή την επιλογή. Η κυρία Πρόεδρος του ΣτΕ είναι αυτή που δικάσαμε την αίτηση ακύρωσης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών . Εγώ εκπροσώπησα τις Παμμακεδονικές οργανώσεις εξωτερικού (Αμερικής,. Αφρικής, Καναδά, Αυστραλίας) και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Σωματείων Μακεδόνων στην αίτηση ακύρωσης που υποβάλλαμε εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ερντογάν σε ΕΕ: Στηρίξτε Σάρατζ αλλιώς… πρόβλημα με την τρομοκρατία

Τις προθέσεις του ενόψει της κυριακάτικης διάσκεψης στο Βερολίνο για τη Λιβύη έδειξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με άρθρο του στην ιστοσελίδα Politico. 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγορεί την Ευρώπη για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, ζητώντας της να μην προδώσει τις βασικές της αξίες, ενώ χαρακτηρίζει «ιστορικό λάθος» το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη Λιβύη «στο έλεος ενός βαρόνου πολέμων».