MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ψηφίστηκε το "αντιρατσιστικό": - Εγκλημα αν αποκαλέσεις κάποιον π@@στη, "π@@στη" - Μόνη Γενοκτονία η εβραϊκή...

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΟΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ 

Επί της αρχής υπερψηφίστηκε το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης ενώ η συζήτησή του θα συνεχιστεί την Παρασκευή οπότε και αναμένεται να ψηφιστεί και επί των άρθρων. 

Το μόνο που δεν εγκρίθηκε ακόμα ήταν η γάμος των ομοφύλων κάτι που θα γίνει σε δεύτερη φάση, σίγουρα, ενώ ψηφίστηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, η ποινική δίωξη όσων αναφέρονται στον γενετήσιο προσσανατολισμό κάποιου με υποτιμητικό τρόπο. 

Σε ότι αφορά τις γενοκτονίες η μοναδική που αναγνωρίζει είναι η εβραϊκή γενοκτονία. Καμμία αναφορά στις γενοκτονίες των Ελλήνων Ποντίων, Ελλήνων της Μικράς Ασίας και Αρμενίων. Κανονικός δορυφόρος της Τουρκίας έγινε η χώρα... 

«Μαϊμού» η διαπραγμάτευση - Όλα για τα μάτια του κόσμου

Πλέον μας πήραν χαμπάρι και στο εξωτερικό. Σε όλους έχει γίνει αντιληπτό ότι η περίφημη διαπραγμάτευση δεν έχει καμία απολύτως σημασία αφού όπως είπε και ο Γκίκας Χαρδούβελης δεν πρόκειται να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις, ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Στο Newsbomb το έχουμε γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι όλη η φιέστα του Παρισίου γίνεται για λόγους επικοινωνιακούς. 

Κρύβουν τους ανέργους από τα επίσημα στοιχεία!

Μπροστά στον εφιάλτη της ανεργίας που έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα, τα επικοινωνιακά «τρικ» διαδέχονται το ένα το άλλο, με στόχο να φανεί ότι οι άνεργοι μειώνονται ή ότι... δουλειές υπάρχουν έστω και λιγοστές.

Στο πρώτο τρίμηνο του έτους η ανεργία στην Ελλάδα έφτασε το 27,8%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία είναι αυτά του Μαίου, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 27,2%.

Ευτυχώς που δε γίναμε Αργεντινή και καταλήξαμε απευθείας Σομαλία.

Του Νίκου Μπογιόπουλου 

Η κυβέρνηση και οι πυροβολαρχίες της καθεστωτικής προπαγάνδας, παίρνοντας απροσχημάτιστα θέση υπέρ (!) των όρνεων που δρουν στις διεθνείς χρηματαγορές, με απίστευτο συγχρονισμό, ρυθμό και πάθος, από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλο το καλοκαίρι αναμηρύκαζαν: «Ευτυχώς που δεν γίναμε Αργεντινή»!